CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

CONFERÈNCIA. 5 CLAUS PER SER A TIK TOK I 5 ERRORS A EVITAR - SESSIÓ INFORMATIVA MÀSTER DE GESTIÓ DE L'OFICINA DE FARMÀCIA, MGOF XVIII EDICIÓ - WEBINAR

05/07/2022 ( Inscripcions obertes ).

  • ACTIVITAT ONLINE

Dates

Dimarts, 5 de juliol del 2022  

Matrícula

Gratuïta

 

Inscripcions

del 09/06/2022 al 05/07/2022

Horari

De 14 a 15:30 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

1.5

Places

500

INTRODUCCIÓ

Les xarxes socials s'han convertit en eines fonamentals per a la gent jove, però, és estrictament necessari ser-hi per poder arribar a aquest públic?

En aquesta conferència analitzarem els pros i els contres, especialment a TikTok, la plataforma de difusió de vídeos que més creixement està experimentant en l'actualitat.

L'Álvaro Fernández, el ponent d'aquesta sessió, compta amb 1,5 milions de seguidors a TikTok i quasi mig milió de seguidors a Instagram i realitza vídeos virals sobre tota mena de temes relacionats amb el món de la farmàcia i del sector sanitari en general.

A la sessió, presentarem la nova edició del Màster de Gestió de l'Oficina de Farmàcia- MGOF XVIII edició i que, un any més, s’oferirà en format híbrid - presencial i virtual-, adaptant-nos a les necessitats i preferències dels alumnes.

T'hi esperem!

EQUIP DOCENT

Álvaro Fernández, farmacèutic titular a Farmacia Segovia 34 i autor del llibre "Nadie nace sabiendo". A les xarxes socials conegut com @farmaceuticofernandez (1,5M de seguidors a Tik Tok i 498K de seguidors a Instagram).

Juan Carlos Serra, Director del Màster en Gestió de l'Oficina de Farmàcia (MGOF) del COF de Barcelona.