CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

PASSEJADA FOTOGRÀFICA PEL BARRI D'HORTA

13/03/2022 ( PLACES EXHAURIDES! ).

La Secció de Fotografia del Col·legi organitza sortides obertes a tots els col·legiats que volen passar una estona fent fotos tant amb càmera com amb mòbil. En les sortides proposem temes i tècniques fotogràfiques que permetin veure la ciutat amb uns altres ulls o gaudir d'activitats o actes que s'hi celebrin. Ens iniciarem en la tècnica del "street photo".

  • PLACES EXHAURIDES!

Dates

Diumenge, 13 de març de 2022  

Matrícula

Gratuïta

 

Inscripcions

del 22/02/2022 al 10/03/2022

Horari

10 hores 

Lloc

Sortida de la parada de metro de Vilapicina, linea 5

Hores Lectives

4

Places

25

PROGRAMA
En aquesta nova passejada descobrirem l’interessant passat del barri d'Horta de Barcelona (caminarem uns 4 km).
Començarem per les Torres d’Aigua, la primera la trobarem al carrer Cartellà. L’aigua canalitzada procedent de la Mina de Can Travi, arribava a la Torre per vasos comunicants i després es distribuïa a les cases veïnes.
Posteriorment ens endinsarem per carrerons i places on podem veure les masies que ens parlen del passat de pagesia, com Can Gras a la plaça de les Santes creus i Can Mariner, una de les millor conservades, i també una segona torre d’aigua al carrer d’Horta.
Arribarem al carrer Campoamor, on destaquen un seguit de cases d’estiueig modernistes, de famílies benestants de Barcelona i l’església de Sant Joan d’Horta. Al final d’aquest carrer, ja tocant a la Ronda de Dalt, hi ha la Creu de Terme del municipi d’Horta.
De baixada anirem al carrer Aiguafreda on estan les cases de les bugaderes amb els safaretjos que ens parlen de les dones que rentaven la roba a les famílies  benestants. I acabarem la passejada a la plaça Eivissa.
EQUIP DOCENT
Secció de Fotografia del Col·legi, FotoCOFB
ADREÇAT A
Farmacèutics, familiars i amics