CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

CONFERÈNCIA. DISPOSITIUS D'INHALACIÓ: QUÈ HI HA DE NOU?- WEBINAR*

03/06/2020 ( Inscripcions obertes ).

* Aquesta conferència compta amb el suport Webinar, és a dir, serà retransmesa de manera online exclusivament. Per poder participar-hi, i després de confirmar la inscripció per correu electrònic, enviarem l’enllaç web i unes senzilles indicacions imprescindibles per aconseguir l’èxit de la retransmissió (cal tenir connexió a Internet i altaveus o auriculars).

  • EXCLUSIU COL·LEGIATS

Dates

Dimecres, 3 de juny del 2020  

Matrícula

Gratuït

 

Inscripcions

del 14/04/2020 al 03/06/2020

Horari

De 15 a 16 hores 

Hores Lectives

1 hora

Places

1000

INTRODUCCIÓ

La teràpia inhalada permet arribar de forma immediata directament a l'òrgan diana amb dosis baixes de fàrmac i proporciona una ràpida resposta amb escassos efectes secundaris. Tots aquests avantatges desapareixen si el pacient no utilitza correctament els dispositius o no realitza correctament la tècnica d'inhalació.

En aquesta conferència farem un repàs dels diferents dispositius d'inhalació i analitzarem com hauria de ser el dispositiu ideal. També presentarem el darrer inhalador en solució de boira fina i, d'una forma pràctica, donarem a conèixer com abordar la dispensació d'aquests nous dispositius per proporcionar una correcta educació sanitària als pacients.

EQUIP DOCENT

 

Ponent:

Marta Roig, farmacèutica titular d’oficina de farmàcia a Sentmenat

Modera:

Guillermo Bagaría, vicetresorer i responsable d’Atenció Farmacèutica del COF de Barcelona

Amb la col·laboració de:

 

BOEHRINGER INGELHEIM ESPAÑA, S.A.,
Prat de la Riba, 50,
08174 BARCELONA