CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

PRESENTACIÓ FARMACTIVA’T I CONFERÈNCIA: SALUT POSTURAL A L’ENTORN LABORAL – WEBINAR

21/01/2020 ( Inscripcions obertes ).

  • EXCLUSIU COL·LEGIATS

Dates

21 de gener del 2020  

Matrícula

Gratuïta i exclusiva per a col·legiats del COF de Barcelona

Inscripcions

del 09/01/2020 al 21/01/2020

Horari

De 14:30 a 16 hores 

Lloc

online

Hores Lectives

1.5

Places

500

INTRODUCCIÓ

Quina és la millor manera d’executar els moviments que requereix la feina d’un farmacèutic?  Quines pauses actives pot realitzar mentre està treballant? Què ha de fer per tenir una bona salut postural? Realitzem un nivell d’activitat física saludable? Dormim prou o ens alimentem adequadament? Des del COFB volem proporcionar les eines que ajudin a donar resposta a aquestes i altres qüestions del dia a dia dels farmacèutics. Per aquests motius, iniciem la campanya FARMACTIVA’T, en la qual, durant quatre mesos, abordarem aspectes relacionats amb 4 àmbits (pauses actives i exercici ocult, ergonomia i moviments de repetició, cronobiologia i son i alimentació) i podrem fer un seguiment de la nostra activitat.

PROGRAMA
La sessió estarà dividida en 2 parts: 
1. Presentació de la campanya “Farmactiva’t”, pensada per als col·legiats amb l’objectiu que la salut del farmacèutic sigui el primer
2. Conferència on posarem en pràctica recomanacions sobre com tenir una bona salut postural i com fer pauses actives en l’entorn laboral
EQUIP DOCENT
Joan Calduch, tresorer del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i responsable de la Comissió de Compromís Social del COFB.
Anna Bach-Faig, vocal d’Alimentació i Nutrició del Col·legi de Farmacèutics Barcelona i membre de la Comissió de Compromís Social del COFB.
Estel Mallorquí, Directora de BIWEL. Llicenciada en Educació Física i experta en estils de vida i salut laboral.
Xantal Borràs, llicenciada en Educació Física i doctora en Activitat Física i Esport. Professora en el grau de CAFE a la Universitat de Vic – UCC. Especialista en Biomecànica de l’Esport i del Moviment Humà.
ADREÇAT A
Farmacèutics col·legiats