CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

PROCESSOS D'INNOVACIÓ. SESSIÓ 4: CONVERTIR UNA IDEA EN UN PROTOTIP DE FORMA RÀPIDA I AMB EINES SIMPLES

21/04/2020 ( Inscripcions obertes ).

“La realització d’aquesta activitat queda supeditada a les indicacions que anem rebent del Departament de Salut  pel  que fa a les mesures destinades a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 en el col·lectiu de professionals sanitaris, publicada amb data 5 de març de 2020. En cas que no puguem dur a terme l’activitat, es retornarà l’import de la matrícula als que l’hagin abonat”

Dates

21 d’abril del 2020  

Matrícula

Col·legiats dels COF: 15€ en concepte de reserva de plaça. El motiu d'aquesta mesura és poder optimitzar les places al màxim. Un cop acabada l'activitat i constatada l'assistència, aquest import serà reemborsat. No col·legiats: 30€ Només tindran accés a les conferències les persones inscrites prèviament i ningú més.

Inscripcions

del 04/12/2019 al 21/04/2020

Horari

18 a 20 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

75

INTRODUCCIÓ
"Totes les empreses que funcionen bé, tendeixen a fracassar", aquesta frase tan contundent de Clayton Christensen mostra la necessitat clara que té qualsevol empresa o grup d’emprenedors d’adaptar-se als canvis del mercat (cada cop més ràpids i aleatoris) per continuar competint. I només hi ha dues maneres de competir: o vens més barat (competeixes en cost), o ets diferent (innoves).
Qualsevol empresa petita, mitjana o gran, pot i ha d’implantar processos d'innovació per continuar generant avantatges competitius.
Oferim un pla de formació distribuït en sis sessions independents, per entendre i aplicar processos d'innovació que ens ajudaran a transformar la nostra visió i a fomentar la capacitat d’ aplicar aquests mètodes en el futur.
OBJECTIUS
  • Utilitzar eines per descriure la proposta de valor i assegurar el “fit” amb el nostre segment de mercat objectiu
  • Entendre i construir l’avantatge competitiu propi davant  de competidors vells i nous
  • Aprendre mètodes i eines per a visualitzar, conceptualitzar i avaluar un producte o un servei
 
RESULTAT
  • Aprendre a transformar una idea en un prototip per poder avaluar-ne la proposta de valor. Entendre el concepte “prototip” i com podem generar-ne un de manera simple i amb mínima inversió. 
 
 
 
EQUIP DOCENT
González , Adrián,  Innovation Development Manager a Idneo Tecnologies
Pajares , Iván, Design Manager a Idneo Technologies
COORDINACIÓ
Cristina Rodríguez Caba, cap del Departament de Formació i Desenvolupament Professional del COF de Barcelona
ADREÇAT A
Farmacèutics