CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

TERTÚLIA D’ACTUALITAT INFLUÈNCIA DE LA DIETA EN LA PREVENCIÓ I TRACTAMENT DE LES MALALTIES NEUROLÒGIQUES - PRESENCIAL

11/12/2019 ( Inscripcions obertes ).

Dates

11 de desembre del 2019  

Matrícula

Col·legiats: gratuïta cal confirmar assistència a lawww.cofb.org No col·legiats: 30€ cada sessió

Inscripcions

del 17/10/2019 al 11/12/2019

Horari

14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

214

INTRODUCCIÓ
Sabies que la alimentació pot influir en el funcionament del cervell i també protegir-lo? Una dieta equilibrada i saludable és fonamental per a la salut i també per a un bon funcionament cognitiu. 
 
És imprescindible mantenir sa el cervell per viure amb qualitat de vida, per optimitzar els nostres recursos i també per prevenir i endarrerir l’aparició de malalties. Un cervell sa és clau per a una vida satisfactòria. 
 
En aquesta tertúlia proporcionarem consells sobre nutrició i veurem com beneficien el nostre cervell, la reserva cognitiva i la salut i la plasticitat cerebral. Repassarem l’estudi Barcelona Brain Health Initiative (BBHI) que és un projecte de recerca orientat a entendre com podem mantenir la salut del cervell. Promogut per l'Institut Guttmann, el BBHI es desenvolupa sota la direcció científica del professor Álvaro Pascual-Leone, amb el suport metodològic de membres d’HARVARD CATALYST i HARVARD MEDICAL SCHOOL.
EQUIP DOCENT
Pascual Leone, Álvaro, Guttmann Brain Health Institut, Institut Gutmann, neuròleg en l’Hinda and Arthur Marcus Institute for Aging Research and Center for Memory Health, Hebrew SeniorLife. Harvard Medical School
Ros, Emili, especialista en medicina interna i gastroenterologia, metge adjunt de la Unitat de Gastroenterologia de Gastrodex, Servei Digestiu de l'Hospital Universitari Dexeus - Grupo QuirónSalud 
COORDINACIÓ
Cristina Rodríguez Caba, cap del Departament de Formació i Desenvolupament Professional del COF de Barcelona

Amb el patrocini de:

 

NEURAXPHARM HOLDCO IBERIA S.L.,
Avda. Barcelona, 69,
08970 Sant Joan Despí , Barcelona