CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

CONFERÈNCIA. QUINES SON LES TENDÈNCIES EN EL SECTOR DE LA COSMÈTICA? I SESSIÓ INFORMATIVA PROGRAMA DERMOEXPERT III EDICIÓ

19/09/2019 ( Inscripcions obertes ).

El proper 9 d'octubre comença la tercera edició del Programa DermoExpert, dissenyat específicament per als farmacèutics comunitaris que vulguin especialitzar-se en Dermofarmàcia i esdevenir experts i referents en aquesta àrea amb tantes oportunitats per a la farmàcia.

Juntament amb aquesta  sessió informativa es desenvoluparà una conferència sobre les tendències en el sector de la cosmètica a càrrec d'una de les fundadores de la prestigiosa agència de màrqueting i comunicació especialitzada en el sector beauty: "The beauty makers".

El mercat cosmètic està en constant evolució, quines són les tendències que impacten en el sector de la bellesa i la cura personal ara i en el futur immediat?

En aquesta conferència descobrirem les tendències clau en què s'emmarquen les diferents tipologies de consumidors, en coherència amb el nou paradigma de consum consumer cèntric on el client ha de ser al centre de totes les decisions.

El coneixement d'aquestes macro-tendències ens permetrà establir criteris a l'hora de triar l'assortiment de categories cosmètiques a treballar a l'oficina de farmàcia, adaptant-nos a les necessitats i desitjos dels nostres clients.

Dates

Dijous, 19 de setembre de 2019

  

Matrícula

Gratuït

 

Inscripcions

del 29/07/2019 al 19/09/2019

Horari

A les 14 hores

 

Lloc

Sala d'Actes

Hores Lectives

2 hores

Places

214

EQUIP DOCENT

Ambra Orini, sòcia i co-directora a The Beauty Makers

Eulàlia Mateu, farmacèutica, màster en màrqueting a ESADE, programa PDD a IESE, Cosmetics marketing & Business development. Directora del programa Dermoexpert.

COORDINACIÓ

Marta Alcalde, vocal de dermofarmàcia i productes sanitàris del COF de Barcelona