CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

L'ART DE VIURE. ESTRATÈGIES DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES A L'ENTORN LABORAL I FAMILIAR

11/06/2020 ( Inscripcions obertes ).

Encarem la vuitena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar l’estat d’ànim, és a dir, allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.
Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure-s’hi ja que les places són limitades.

Dates

Dijous, 11 de juny de 2020  

Matrícula

Col·legiats i precol·legiats: gratuïta, però es imprescindible inscriure's No col·legiats: 15 euros cada sessió

Inscripcions

del 01/09/2019 al 11/06/2020

Horari

De 14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

50

PROGRAMA
El conflicte és inherent a les relacions interpersonals, apareix quan hi ha divergència d’interessos, de mètodes, de prioritats, etc. 
Hi ha conflicte quan hi ha discrepància entre els interessos, les creences o les aspiracions, de dues o més parts i hem d’adoptat una resposta ineficaç. 
Els conflictes generen impacte emocional, ira, preocupació, tristesa, sentiments que són indicadors de l’evidència d’un problema. 
Al taller repassarem estratègies de resolució de conflictes que et poden ser molt útils.
Participa-hi!
EQUIP DOCENT
Sophia Blasco, assessora i coach
ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics