CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

L'ART DE VIURE. COM PROMOURE LA CORRESPONSABILITAT A CASA

07/05/2020 ( Inscripcions obertes ).

Encarem la vuitena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar l’estat d’ànim, és a dir, allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.
Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure-s’hi ja que les places són limitades.

Dates

Dijous, 7 de maig de 2020  

Matrícula

Col·legiats i precol·legiats: gratuïta, però es imprescindible inscriure's No col·legiats: 15 euros cada sessió

Inscripcions

del 01/09/2019 al 07/05/2020

Horari

De 14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

40

PROGRAMA

Les dones continuem assumint la major part de les feines de la casa. Encara avui, el treball domèstic recau majoritàriament en les dones i manté un model d’especialització per sexe. Per exemple, segons l'informe IDESCAT, un 54% de dones fan totes les feines de la casa, en contrast amb només un 3% dels homes. 
Canviar de model és absolutament necessari i possible.
Al taller presentarem quin model podem adoptar per promoure la corresponsabilitat de la gestió domèstica entre tots els membres de la família i presentarem una guia que t'ajudarà a promoure i a aconseguir aquesta corresponsabilitat
Participa-hi! 

Consulta AQUI tota la programació

EQUIP DOCENT
Sophia Blasco, assessora i coach
ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics