CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

AJORNAT! L'ART DE VIURE. FER-NOS CULPABLES NO ENS INTERESSA

18/06/2020 ( Inscripcions obertes ).

Encarem la vuitena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar l’estat d’ànim, és a dir, allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.
Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure-s’hi ja que les places són limitades.

Dates

Dijous, 12 de març de 2020  

Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: 15.00

 

Inscripcions

del 01/09/2019 al 18/06/2020

Horari

De 14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

Places

50

PROGRAMA

Algunes persones viuen atrapades en el sentiment de culpabilitat. Quan algú es considera culpable, contrau un deute amb les suposades víctimes. Aquesta gent viu collada i sense més alternativa que resignar-se a acceptar un fatídic destí: ser persones dolentes! Males filles, males mares… Quan la gent se sent víctima, no el queda altre remei que suportar amb resignació les embranzides dels seus botxins des la feblesa i la vulnerabilitat. 
Altres persones encaren els assumptes des de la perspectiva de la responsabilitat i se centren a trobar solucions. A l’hora de fer, saben que hi ha opcions diverses, les busquen, les troben, les apliquen i se’n surten. Viuen orgulloses de ser qui són i de ser com són. Confien en les seves habilitats i fortaleses, agafen les regnes de la seva vida i governen el seu destí. Són optimistes, estan motivades a fer i triomfen.
Al taller descobrirem el secret, fer-nos culpables no ens interessa!
Participa-hi!

Consulta AQUÍ el programa complert 

EQUIP DOCENT
Sophia Blasco, assessora i coach
ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics