CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

L'ART DE VIURE: COM MILLORAR LA COMUNICACIÓ

30/01/2020 ( Inscripcions obertes ).

Encarem la vuitena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar l’estat d’ànim, és a dir, allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.
Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure-s’hi ja que les places són limitades.

Dates

Dijous, 30 de gener de 2020  

Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: Gratuït

 

Inscripcions

del 01/09/2019 al 30/01/2020

Horari

De 14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

50

PROGRAMA

Vivim envoltats de canals de comunicació, però tenim problemes a l’hora de comunicar-nos.
Hi ha barreres tan diverses en la feina de comunicar que a vegades fan que el receptor no entengui el missatge en els mateixos termes i en el mateix sentit que l'ha llançat l’emissor i, per tant, el resultat sigui una comunicació ineficaç. Entendre i superar les barreres de la comunicació farà possibles assegurar una comunicació fluida i efectiva.
A més, al taller presentarem les 7Cs d’una comunicació eficaç.
Participa-hi!

Consulta AQUÍ la programació completa

EQUIP DOCENT
Sophia Blasco, assessora i coach
ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics