CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

L'ART DE VIURE. COM GESTIONA LES EMOCIONS DELS PROCESSOS DE DOL PER PÈRDUA (DE LA FEINA, DE LA PARELLA O LA MORT....)

17/10/2019 ( Inscripcions obertes ).

Encarem la vuitena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar l’estat d’ànim, és a dir, allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.
Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure-s’hi ja que les places són limitades.

 

Dates

Dijous, 17 d'octubre de 2019

  

Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: 15.00

 

Inscripcions

del 01/09/2019 al 17/10/2019

Horari

de 14 a 16 hores

 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

45

PROGRAMA

Inevitablement, les persones vivim esdeveniments traumàtics de pèrdua com la mort, el diagnòstic d'una malaltia greu o un accident de trànsit d'un ésser estimat, el fet de quedar a l'atur, la separació de la parella, perdre la casa, etc. 
Les persones no reaccionem de manera idèntica davant d’una mateixa circumstància. El doctor George A. Bonanno ha constatat en diversos estudis que les persones adopten estils diferents a l’hora de fer front a un dol.
Al taller presentarem recursos per augmentar la nostra capacitat d’afrontar l’adversitat i aconseguir recuperar-nos al més aviat possible.
Participa-hi!

Consulta AQUÍ el programa complert

EQUIP DOCENT

Sophia Blasco, assessora i coach

ADREÇAT A

Col·legiats, familiars i amics