CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

L'ART DE VIURE. APRENENT A CUIDAR CUIDANT

30/05/2019 ( Inscripcions obertes ).

Dates

Dijous, 30 de maig de 2019  

Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: 15.00

 

Inscripcions

del 04/02/2019 al 30/05/2019

Horari

De 14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

50

INTRODUCCIÓ

Ensetem la setena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar el nostre estat d’ànim, és a dir allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.

Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure’s ja que les places són limitades

PROGRAMA

La mare va patir una pèrdua progressiva de recursos cognitius i motrius a conseqüència de la malaltia neuro-degenerativa que la van abocar a perdre autonomia en les activitats quotidianes incloent-hi la comunicació, l’alimentació, la higiene personal i la mobilitat, fent-la, cada cop, més dependent.
Cuidant la mare a casa vam aprendre un seguit d’estratègies i trucs, en aquest taller compartiré amb vosaltres aquest aprenentatge i us animo a compartir el vostre, ens enriquirem mútuament.
L'envelliment dels pares i de les mares acompanyat de malalties que minven la seva autonomia i la seva independència fa necessari comptar amb recursos, estratègies i solucions per cuidar-los cuidant-nos.
Participa.hi! Hi tens molt a guanyar i compartir!

EQUIP DOCENT
Sophia Blasco
ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics