CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

L'ART DE VIURE. COM ENFADAR-SE BÉ!

25/04/2019 ( PLACES EXHAURIDES! ).

  • PLACES EXHAURIDES!

Dates

Dijous, 25 d'abril de 2019  

Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: 15.00

 

Inscripcions

del 14/01/2019 al 25/04/2019

Horari

de 14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

50

INTRODUCCIÓ

Ensetem la setena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar el nostre estat d’ànim, és a dir allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.

Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure’s ja que les places són limitades

PROGRAMA

Qualsevol pot enfadar-se, això és quelcom molt senzill. Però, enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el just propòsit i en la forma correcta, això, certament, no és tant senzill’  Aristòtil, a Ètica a Nicòmac.
Totes les persones podem enfadar-nos, totes tenim la guspira que ens encén, que ens bandeja la raó i ens desperta la ira. Però podem aprendre a reconèixer-la, a acceptar-la i gestionar-la adequadament.
Les emocions que acompanyen aquestes situacions: la ira, la còlera, la irritació, la indignació, la ràbia s’han activat i algunes persones explosionen, altres s’inhibeixen d’expressar aquestes emocions.
Quines conseqüències tenen aquests esclats emocionals?
Quin impacte ens reportarà inhibir-nos d’expressar la nostra còlera?
La majoria de les vegades no n’estem satisfets. Quan l’hem descarregada amb qui no n’era el responsable, o amb un grau que era desproporcionat, … Quan l’hem ofegada, arriba a emmalaltir-nos.

El taller el dedicarem a aprendre a enfadar-nos bé, en podem aprendre i ens interessa!

EQUIP DOCENT
Sophia Blasco
ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics