CERCA LES ACTIVITATS

ÀREA TEMÀTICA

DATA

TIPUS

ADREÇAT A...

L'ART DE VIURE. CLAUS PER UNA BONA GESTIÓ DE L'EQUIP: PRIORITZAR, PLANIFICAR I DELEGAR

13/06/2019 ( Inscripcions obertes ).

Dates

Dijous,13 de juny de 2019  

Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: 15.00

 

Inscripcions

del 11/03/2019 al 13/06/2019

Horari

De 14 a 16 hores 

Lloc

Locals col·legials

Hores Lectives

2

Places

50

INTRODUCCIÓ

Ensetem la setena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar el nostre estat d’ànim, és a dir allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.

Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure’s ja que les places són limitades

PROGRAMA

Prioritzar és importantíssim. Els assumptes ens arriben sense categoritzar, a nosaltres ens pertoca destriar quins són els importants, els urgents i els irrellevants.
Planificar atenent als criteris d'importància i urgència és clau; de vegades, allò que és urgent desplaça allò que és més important. 
Delegar ens ajudarà a gestionar bé la multitud d'assumptes que portem entre mans, i ens interessa delegar bé. 
Si necessites gestionar millor, aquest taller t'ajudarà a compaginar els diversos assumptes i a sortir del caos. El temps pot ser un bon aliat si apliquem bones estratègies per gestionar-lo:
- Establir prioritats és importantíssim.
- Les eines de planificació i organització són instruments de gran ajuda.
- Descobrir els lladres del temps (el telèfon, les visites no programades, les reunions interminables, etc.) ens ajudarà a definir estratègies per gestionar-los.
- Practicar la delegació fomenta la col·laboració i augmenta l’eficiència i l’eficàcia.
Al taller, eminentment pràctic, abordarem tots i cadascun d’aquest aspectes crítics per recuperar el control sobre els assumptes que ens ocupen. 
Si vols millorar la gestió de l'equip, participa-hi, hi tens molt a guanyar! T’esperem!

EQUIP DOCENT

Sophia Blasco

ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics