INFARMA SOLIDARI INFARMA SOLIDARI

Infarma Solidari és un conjunt d'activitats organitzades pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona, Madrid i Interalia en el marc d'Infarma, Congrés Europeu d'Oficina de Farmàcia i Fira de Medicaments i Parafarmàcia. Principalment, té 3 objectius

  • Conscienciar de la necessitat de dedicar esforços al compromís social
  • Divulgar l'acció social i solidària dels diferents agents del sector farmacèutic que participen en les activitats d'Infarma.
  • Organitzar activitats amb la finalitat de recaptar fons solidaris destinats íntegrament al finançament de projectes d'àmbit humanitari i social.

 

INFARMA SOLIDARI 2022

Infarma Solidari va recaptar 25.260 € per a la Clínica Matern-Infantil Let Children Have Health de Meki, a Etiòpia, gràcies a la recaptació de l'espectacle organitzat en el marc d'Infarma Madrid 2022 i dels patrocinadors de la cinquena edició d'Infarma Solidari.

Aquest centre, gestionat per la Fundació Pablo Horstmann, ofereix assistència mèdica gratuïta a tota la població infantil i a les dones de la localitat etíop des de 2012, atenent més de 15.600 nens i 7.000 dones embarassades a l'any. Amb els fons recaptats es finançarà la compra de medicines, els salaris de dos farmacèutics i un encarregat del magatzem durant un any o la compra d'equips que permetin diagnosticar patologies complexes.