AULA HÍBRIDA AULA HÍBRIDA

CARACTERÍSTIQUES

  • Permet dur a terme actes formatius o presentacions de 10 a 1.000 participants (amb participants i ponents a distància i presencials).
 
  • S’adapta a les necessitats dels participants, que tenen l’opció d’assistir presencialment o a distància; genera proximitat entre participants i ponents i fomenta la participació i la interacció entre ells. Alhora, permet expandir l’abast de la formació a més territoris. 
 
  • Els organitzadors de l’acte tenen l’oportunitat de desenvolupar una experiència formativa innovadora i de qualitat, amb assistents presencials i a distància. A més, comptaran amb suport al llarg de tot l’acte: suport previ al ponent a l’hora de preparar la sessió; suport tècnic als participants a distància i suport tècnic in situ.

 

*Consulta el catàleg específic de l'aula híbrida en PDF.

 

DIMENSIONS

60m2/ 97m2

CAPACITAT I DISTRIBUCIÓ

Fins a 75 assistents presencials i fins a 1.000 participants a distància.

 

EQUIPAMENT 

Els nostres espais digitals disposen de tots els elements tecnològics necessaris per dur a terme webinars i actes híbrids amb totes les garanties. 

Càmera amb autotracking per seguir els moviments del ponent amb possibilitat de canvi de plans i zoom per mostrar detalls.
 
Sistema de megafonia sense fils.  Micròfons en format barra de so que poden captar la veu dels ponents o els assistents i minimitzar el soroll ambient.  
 
Possibilitat de veure als assistents a distància en una segona pantalla situada al fons de la sala
 
Compartició de continguts diversos (presentacions, anotacions a la pissarra) tant dels ponents com dels assistents
 
Il·luminació adient per a una bona retransmissió
 
Wifi