ÀREA PROFESSIONAL

A l'apartat Activitats pots inscriure't als diversos cursos que ofereix el COFB

SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS A LES PERSONES

Farmaserveis és la plataforma de registre assistencial de la xarxa de farmàcies a Catalunya que té com a objectius transformar la relació actual amb el pacient i connectar amb la seva salut digitalment, així com donar resposta a la necessitat de transformació digital de les farmàcies davant els canvis de tendències de la societat.

Actualment, Farmaserveis ofereix els següents serveis: pressió arterial, programa de cessació tabàquica, perfil lipídic, paràmetres antropomètrics, Glicèmia i HbA1C, i consell alimentari. Per a més informació sobre quins beneficis aporta al pacient i al farmacèutic, o com donar-te d'alta, accedeix aquí

ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT

Imagen

Quins són els símptomes de la deshidratació?

La deshidratació és la pèrdua d’aigua i, quan el nostre cos no té tota l’aigua o els líquids que li calen, no pot fer les funcions de forma adequada. Són especialment susceptibles a patir-la els nens, les dones embarassades o en període de lactància, i les persones majors de 60 anys, i alguns dels símptomes més freqüents són la set, la boca seca i el mareig.  

En cas de sospitar-se un procés de deshidratació, cal buscar assistència mèdica. Fins i tot quan la persona està bé de salut, ha de consumir prou líquid tots els dies, i més quan el clima és càlid o es fa exercici.

Llegeix l'article complet a la nostra web de salut.

EL COFB EN DIRECTE EL COFB EN DIRECTE