ÀREA PROFESSIONAL

A l'apartat Activitats pots inscriure't als diversos cursos que ofereix el COFB

SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS A LES PERSONES

Des que va començar el curs 21/22, més de 1.400 farmàcies catalanes estan realitzant tests d'antígens d'automostra supervisats pels farmacèutics en el marc del cribratge adreçat a la comunitat educativa. El cribratge és gratuït i el resultat es registra a La Meva Salut

A banda d’aquest cribratge, les farmàcies que hi participen també poden supervisar el test d’antígens d’autodiagnòstic de la població general. En aquest cas, els tests d’antígens i els honoraris professionals no estan finançats. D'altra banda, el resultat també es registra a La Meva Salut i té la consideració de documentació clínica a tots els efectes per al CatSalut.

ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT

Imagen

Dietes vegetarianes i complements alimentosos

L’alimentació vegetariana es basa en el consum d’hortalisses, verdura, fruita, llegums i derivats, cereals i grans, tubercles, llavors, fruits secs, olis i greixos vegetals.

Els principals nutrients a tenir en compte en les dietes vegetarianes són la vitamina B12, la vitamina D, el ferro, el zinc, el iode, el calci, els àcids grassos omega-3 i les proteïnes.

Pel que fa a les tipus de dietes vegetarianes, en trobem quatre: dieta ovolactovegetariana (a més dels aliments d’origen vegetal, inclou ous, llet, derivats i mel), dieta vegana (sense carn, ous, peixos, marisc, làctics), dieta crudivegana (basada en aliments d’origen vegetal crus) i dieta flexitariana (no s’exclouen del tot els productes animals).

Llegeix l'article complet al nostre web de salut.

EL COFB EN DIRECTE EL COFB EN DIRECTE