ÀREA PROFESSIONAL

A l'apartat Activitats pots inscriure't als diversos cursos que ofereix el COFB

SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS A LES PERSONES

Farmaserveis és la plataforma de registre assistencial de la xarxa de farmàcies a Catalunya que té com a objectius transformar la relació actual amb el pacient i connectar amb la seva salut digitalment, així com donar resposta a la necessitat de transformació digital de les farmàcies davant els canvis de tendències de la societat.

Actualment, Farmaserveis ofereix els següents serveis: pressió arterial, programa de cessació tabàquica, perfil lipídic, paràmetres antropomètrics, Glicèmia i HbA1C, i consell alimentari. Per a més informació sobre quins beneficis aporta al pacient i al farmacèutic, o com donar-te d'alta, accedeix aquí

ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT

Cabell sec: causes i tractament

El cabell sec es caracteritza perquè ni el cuir cabellut ni el cabell estan correctament lubricats, ja que hi ha una disminució dels lípids i de l’aigua de la superfície capil·lar. Aquesta situació provoca un desestructurament de les escames cuticulars del cabell que fan que tingui una aparença aspre i sense lluentor.

Les causes poden ser internes (origen genètic) o externes (factors ambientals o cosmètics). Pel que fa al seu tractament, es recomana l’aplicació d’actius hidratants i nutritius i, en funció del cas, també de substàncies calmants.

Llegeix l'article complet a la nostra web de salut.

EL COFB EN DIRECTE EL COFB EN DIRECTE