ÀREA PROFESSIONAL

A l'apartat Activitats pots inscriure't als diversos cursos que ofereix el COFB

SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS A LES PERSONES

Des que va començar el curs 21/22, més de 1.400 farmàcies catalanes estan realitzant tests d'antígens d'automostra supervisats pels farmacèutics en el marc del cribratge adreçat a la comunitat educativa. El cribratge és gratuït i el resultat es registra a La Meva Salut

A banda d’aquest cribratge, les farmàcies que hi participen també poden supervisar el test d’antígens d’autodiagnòstic de la població general. En aquest cas, els tests d’antígens i els honoraris professionals no estan finançats. D'altra banda, el resultat també es registra a La Meva Salut i té la consideració de documentació clínica a tots els efectes per al CatSalut.

ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT

Imagen

Tornada a l'escola: Què hem de tenir en compte amb el coronavirus?

El coronavirus és un tipus de virus que passa de persona a persona d’una manera molt fàcil. És a dir, és molt contagiós. S’encomana a través dels esternuts o de les gotes de saliva quan estosseguem. També es pot contagiar si toquem material contaminat i després ens toquem els ulls, la boca o el nas. 
Consells per evitar contagiar-nos:
1) Portar la mascareta posada sempre que sortim de casa.
2) Cobrir-nos la boca i el nas amb la part interior del braç entre el colze i la mà quan esternudem o estosseguem sense mascareta.
3) No tocar-nos els ulls, el nas i la boca.
4) Rentar-nos les mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica de manera freqüent. 
5) Respectar la distància de seguretat amb les persones amb qui interaccionem.

EL COFB EN DIRECTE EL COFB EN DIRECTE