ÀREA PROFESSIONAL

A l'apartat Activitats pots inscriure't als diversos cursos que ofereix el COFB

SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS A LES PERSONES

Radars ha continuat més actiu que mai durant la pandèmia. De fet, durant la primera onada, es van triplicar les trucades a persones usuàries, per poder fer un acompanyament més pròxim i intens i va haver-hi una relació molt estreta entre la resta d’agents que hi participen.

Durant els mesos de confinament, es van generar noves necessitats per part de persones grans. Persones que abans duien una vida autònoma van passar a ser considerades de risc i no era aconsellable que sortissin per anar a buscar la medicació a la farmàcia o per anar a comprar. Arran de la manca de relacions personals, el sentiment de soledat es va disparar entre moltes persones grans, que van sumar-se al projecte a partir de la derivació per part dels professionals socials o de la salut que els atenien i també per part de familiars.

ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT

Imagen

Insomni: Què podem fer si en patim?

L'insomni és un dels trastorns més freqüents en la població general, però afecta especialment a les dones i, a causa de l'intens ritme de vida de la nostra societat, cada vegada es detecten més casos d'insomni en homes i entre la població infantil.
A continuació, recollim alguns consells que ens poden ajudar a disminuir l’insomni:
No menjar en excés abans d'anar-se'n al llit, però tampoc fer-ho amb gana
Mantenir l'habitació en condicions òptimes per dormir, sense soroll, sense gaire llum, i amb una temperatura controlada
Evitar dur a terme activitats estimulants, utilitzar el mòbil, la tauleta tàctil o mirar la televisió just abans d'anar a dormir
L'ús de medicaments per ajudar a dormir s'ha de realitzar durant un temps limitat, i sempre amb la prescripció del metge o el consell farmacèutic

Llegeix l'article complet al nostre web de salut.

EL COFB EN DIRECTE EL COFB EN DIRECTE