ÀREA PROFESSIONAL

Consulta el Programa Formatiu 2019-20

A l'apartat Activitats pots inscriure't als diversos cursos que ofereix el COFB

SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS A LES PERSONES

Amb el lema “Protegeix-te, perquè cada dia surt el sol”, més de 600 farmacèutics de la província de Barcelona participen en la campanya “Atenció Pell 365” per conscienciar de la importància de protegir-se del sol durant tot l’any.

L’educació sanitària, doncs, es desestacionalitza, ja que es vol incidir en la necessitat de protecció solar els 365 dies de l’any. A la província de Barcelona, hi ha més de 2.500 hores de sol anuals, amb un índex UV mitjà d’intensitat moderada-alta

La campanya -que durarà tot un any- tindrà quatre onades que abordaran els protectors solars, els medicaments fotosensibilitzants, l’exposició invisible i la protecció física i els hàbits d’exposició. Menys de la meitat dels 4.819 usuaris enquestats en anteriors edicions de la campanya “Atenció Pell” (el 43,2%) s’aplicaven crema solar sempre que s’exposaven al sol.

ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT

Imagen

Insectes d'estiu, com puc combatre'ls?

Amb l'arribada del bon temps, els insectes desperten i conviuen amb nosaltres. Als més habituals, mosquits, abelles, vespes, tàvecs, etc., els acompanyen en els últims anys el mosquit tigre i la mosca negra. 

Per evitar la picada d'aquests insectes es recomana evitar les hores de màxima activitat, aplicar un repel·lent, utilitzar mosquiteres o cobrir les zones de la pell exposades a la picada, per exemple, amb camisa de màniga llarga o pantalons llargs.

Si necessita un repel·lent, el farmacèutic l'ajudarà a escollir el més idoni i li explicarà com utilitzar-lo correctament. Recordi que no ha d'aplicar-lo a les zones properes a la boca i els ulls, i haurà de rentar-se les mans immediatament després de l'aplicació. Així mateix s'evitarà l'ús en menors de dos anys.

Llegeix l'article al nostre web de salut.

EL COFB EN DIRECTE EL COFB EN DIRECTE