Viu amb salut Viu amb salut

 

Calçat d'hivern, com escollir-lo?

La comoditat en el calçat és fonamental, ja que, el malestar que poden produir l'ús d'unes sabates o unes altres pot derivar, directament, a problemes de salut.

Tenint en compte aquest detall, és important que el calçat d'hivern sigui tancat per no passar fred, però, alhora, també s’han de trobar moments perquè el peu s'airegi. És recomanable no portar molt de temps seguit el mateix tipus de sabata i intentar canviar-les ja sigui per esclops a la feina o per sabatilles a casa.

Llegeix l'article al nostre web de salut.

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de gener.

 

Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient? Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient?

  

Cada cop són més els serveis professionals que ofereixen els farmacèutics, en col·laboració amb la resta d'agents sanitaris, per millorar la salut dels pacients. Aquestes són les últimes novetats:

Més de 300 farmàcies han participat a la campanya "Pren-te el pols" 

 

Més de 300 farmàcies catalanes han ofert la possibilitat de prendre el pols gratuïtament a les persones que tenien 60 anys o més. S'ha fet en el marc de la campanya “Pren-te el pols”, en la qual s’han coordinat ajuntaments, farmàcies, Centres d’Atenció Primària i centres hospitalaris per conscienciar la ciutadania de la importància de prendre’s el pols de forma periòdica per prevenir l’ictus, la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes.


La campanya va començar el 7 de novembre a la zona de l’Àrea d'Atenció Integral de Salut (AIS) Dreta de Barcelona ciutat –al voltant de l’Hospital Sant Pau- i a mitjans de novembre es van sumar el Vallès Oriental, Vallès Occidental Est, Osona i Terres de l’Ebre.

Per a més informació: 

 

» Quins altres serveis tenim en marxa? 

Programa de detecció precoç de VIH Sistema Personalitzat de DosificacióPrograma de Manteniment amb Metadona
   » Consulta aquí el mapa de serveis a Catalunya 

Infarma Barcelona 2017 Infarma Barcelona 2017

 

 

Disponible el pre-programa d'Infarma Barcelona 2017
 

Més de 50 taules de debat i aules d’actualitat professional ja s’han programat, fins al moment, en el marc d’Infarma Barcelona 2017. Tots ells es poden consultar al pre-programa disponible al web d’aquest Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia que, organitzat pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, en col·laboració amb Interalia, tindrà lloc entre el 21 i 23 de març al recinte Gran Via de Fira Barcelona sota el lema “Valor per a la farmàcia. Valor per al pacient”.

Alhora, us recordem que el proper 19 de febrer finalitza el termini per presentar els abstracts dels pòsters científics, les bases de participació dels quals es troben al web.

Per a més informació, pots visitar el web d'Infarma