Viu amb salut Viu amb salut

 

Utilitzar un calçat apropiat no només proporciona plaer en caminar, sinó que també ofereix una assegurança pel que fa a la salut i protegeix el peu

Per triar el calçat adequat, la sabata ha de quedar subjecta al peu, entre el contrafort del taló i l’empenya. La sola ha de ser de cautxú o material sintètic de més de mig centímetre de gruix, perquè actuï com una capa protectora de la part anterior del peu. És recomanable que el tancament de la sabata sigui de cordons, ja que tenen l’avantatge d’adaptar-se a petites deformitats del peu, als edemes i a les inflamacions.

Llegeix l'article al nostre web de salut.

Blog del Col·legi, també en format revista digital. Consulta el número de febrer. 

Infarma Madrid 2018 Infarma Madrid 2018

 

 Finalitza Infarma Madrid 2018, que ha reunit 387 empreses i 30.000 professionals a Ifema

Del 13 al 15 de març s'ha celebrat al recinte firal d'Ifema Infarma Madrid 2018, el Congrés i Saló Europeu de Farmàcia organitzat conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, en col·laboració amb Interalia.

A la inauguració va estar present el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz, acompanyat del president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Madrid i del Comitè Organitzador de Infarma, Luis González; de la vicepresidenta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, Núria Bosch; el president del Consell General de Col·legis Oficials Farmacèutics, Jesús Aguilar; i el vocal de Farmàcia del COFM i director del Congrés, Óscar López. La vicepresidenta del COFB, durant la seva intervenció, va incidir que el Congrés “és el punt de trobada del sector per seguir avançant com a professionals”, una cita que ha sabut adaptar-se a les necessitats del sector i que va definir com a “útil, enriquidora i vital”.

 Per a més informació, pots visitar el web d'Infarma.

Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient? Quins serveis ofereix la farmàcia al pacient?

  

Cada cop són més els serveis professionals que ofereixen els farmacèutics, en col·laboració amb la resta d'agents sanitaris, per millorar la salut dels pacients. Aquestes són les últimes novetats:

20 de març: Jornada per la prevenció del càncer de còlon i recte

 

El pròxim dimarts 20 de març, amb motiu del Dia Mundial contra el càncer de còlon i recte, que se celebra cada 31 de març, s'organitzarà la jornada "Actuem per la prevenció", una trobada per tal de donar a conèixer la prevenció d'aquesta malaltia i els factors relacionats amb el seu desenvolupament.

L'esdeveniment, de caràcter divulgatiu, estarà adreçat tant a professionals sanitaris com a públic en general i comptarà amb l'actuació teatral del grup La Piscifactoria, dirigit per Cristian Llàcer.

Apunta’t!: L’assistència és gratuïta i només cal fer la inscripció abans del 16 de març, aquí.

Lloc i hora: L'acte tindrà lloc al CaixaFòrum de Barcelona, entre les 17 h i les 20 h del vespre.

Per a més informació:

 

» Quins altres serveis tenim en marxa? 

Programa de detecció precoç de VIH Sistema Personalitzat de DosificacióPrograma de Manteniment amb Metadona
   » Consulta aquí el mapa de serveis a Catalunya