Si des de la teva empresa o entitat vols organitzar alguna activitat (formacions, presentacions, jornades, simposis, reunions, etc.) al COFB trobaràs el teu espai.

Pots descarregar la informació de les instal·lacions en PDF.

 

GRAN AFORAMENT: SALA D'ACTES

Per a presentacions i conferències dirigides a un gran públic es pot utilitzar la sala d’actes, amb capacitat per a 214 persones, equipada amb la tecnologia audiovisual més avançada (videoprojector, pantalla 16:9, ordinador, micròfons de taula i de solapa, etc.).

 

ENTRE 20 I 80 PERSONES: AULES

Amb una capacitat que va des de 20 fins a 80 persones, les aules del COFB estan preparades per impartir classes, tallers i jornades formatives. Totes elles estan proveïdes de l’equipament tècnic necessari per combinar comoditat i funcionalitat.

 

PER A GRUPS REDUÏTS: SALES DE REUNIONS

Les sales de reunions constitueixen una solució òptima per a grups reduïts. Es tracta d’espais amb diferents capacitats i distribucions que s’adapten als diferents requisits.

 

REBRE CONVIDATS, EXPOSAR PRODUCTES O CÀTERING: ESPAIS COMUNS

Les zones d’accés i els espais comuns del Col·legi, amplis i acollidors, són l’indret perfecte tant per rebre convidats i exposar productes, com per fer-hi coffee break o per gaudir d’un servei de còctel que acompanyi l’acte organitzat.

 

SERVEIS ADDICIONALS

Per completar l’acte també podem facilitar la contractació d’hostesses i  d’un servei de càtering.