COL·LEGIA'T COL·LEGIA'T

 

PER QUÈ COL·LEGIAR-ME?

Col·legiar-se representa formar part dels prop de 9.000 farmacèutics que exerceixen a la província de Barcelona en els diferents àmbits de la professió, com el d’oficina de farmàcia, farmàcia hospitalària, indústria farmacèutica, distribució, salut pública o docència, entre d'altres.

L'excel·lència i l'ètica professional són els valors que guien les actuacions del Col·legi i, com a membre, comptes amb el compromís del COFB per:

  • Defensar els teus legítims interessos com a farmacèutic i posar al teu abast els serveis i activitats perquè puguis ampliar els teus coneixements, desenvolupar les teves capacitats professionals i contribuir de forma decisiva a millorar la salut de la població.
  • Impulsar la professió farmacèutica, estant al dia de les novetats que es donen en l'àmbit sanitari i de la farmàcia per anticipar possibles escenaris, contribuir al progrés del sector i donar a conèixer la tasca i l'opinió del col·lectiu farmacèutic a la societat.

 

BENEFICIS

Com a col·legiat tens accés als diferents serveis que ofereix el Col·legi, com l’Assessorament en aspectes legals, la Borsa de Treball o el conjunt d’activitats formatives. En aquest sentit, l'any 2017 es van realitzar un total de 290 activitats formatives per, d’aquesta manera, seguir donant resposta a les necessitats canviants de la professió. Podeu veure tots els altres serveis aquí.

A més, el Col·legi manté convenis amb empreses i entitats que t’ofereixen avantatges i importants descomptes, gaudint de beneficis en el preu en diversos hotels, compres i assegurances. El COFB proposa també activitats culturals i viatges amb descomptes especials. Puntualment, s'hi afegeixen ofertes.

Per poder tramitar tots aquests avantatges, és imprescindible presentar el carnet de col·legiat.

 

ASPECTES A TENIR EN COMPTE A L'HORA DE COL·LEGIAR-SE