ÀREA PROFESSIONAL

A l'apartat Activitats pots inscriure't als diversos cursos que ofereix el COFB

SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS A LES PERSONES

Farmaserveis és la plataforma de registre assistencial de la xarxa de farmàcies a Catalunya que té com a objectius transformar la relació actual amb el pacient i connectar amb la seva salut digitalment, així com donar resposta a la necessitat de transformació digital de les farmàcies davant els canvis de tendències de la societat.

Actualment, Farmaserveis ofereix els següents serveis: pressió arterial, programa de cessació tabàquica, perfil lipídic, paràmetres antropomètrics, Glicèmia i HbA1C, i consell alimentari. Per a més informació sobre quins beneficis aporta al pacient i al farmacèutic, o com donar-te d'alta, accedeix aquí

ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT ACTUALITAT FARMACÈUTICA I SALUT

Imagen

Lupus: Què és, quins són els seus símptomes i quin és el seu tractament?

El lupus és una malaltia autoimmune, crònica, en la qual el sistema immunitari de la persona afectada es converteix en hiperactiu i acaba atacant els mateixos teixits i òrgans. Els signes més distintius són les erupcions cutànies a les galtes i al nas en forma de papallona, i algunes de les situacions que ho poden desencadenar són les infeccions bacterianes o víriques, l’estrès, la llum ultraviolada o determinats medicaments.

Pel que fa al tractament, dependrà dels signes i símptomes. Quan tan sols hi ha una inflamació articular, poden ser suficients els anomenats antiinflamatoris no esteroides, però sovint el pacient necessita els corticosteroides o altres medicaments immunosupressors.

Llegeix l'article complet al nostre web de salut.

EL COFB EN DIRECTE EL COFB EN DIRECTE