Renovació del certificat digital del COFB

Abans que el nostre certificat digital del COFB caduqui, rebrem un correu electrònic que ens avisarà i mostrarà un enllaç a Firmaprofesional per tramitar la renovació.

Farem clic sobre l'enllaç i s’obrirà el nostre navegador d’internet. Ens demanarà el NIF+ la lletra, quan els omplim farem clic sobre "Continuar":

(En cas de no rebre el correu electrònic i que el nostre programa ens sol·liciti la renovació podem renovar igualment des d'aquest enllaç:

https://www.firmaprofesional.com/index.php/esp/2012-12-03-09-57-22/operaciones-con-certificados-2/renovar-certificado)

 


Veurem aquest missatge i farem clic sobre "Comenzar renovación":


 

Veurem les dades del nostre certificat. Si són correctes, farem clic sobre "Los datos son correctos". En el cas que no ho siguin ens haurem de posar en contacte amb Secretaria del COFB per tal de tramitar un nou certificat digital amb les dades actualitzades.Tot seguit ens demanarà firmar el contracte de renovació i el PIN del nostre certificat.


Farem clic sobre "Generar Claves" i introduirem les claus del certificat digital. Farem clic sobre "Aceptar".

Farem clic sobre "Insertar certificado", i posarem de nou el nostre PIN. Farem clic sobre "Aceptar". D’aquesta manera el nostre certificat s’introduirà a la nostra targeta.

Quan el procés hagi acabat, ens avisarà amb aquesta pantalla. Farem clic sobre "Finalizar" i sobre "Aceptar".

 

   

Es pot consultar un manual extens sobre aquests passos dins la BBS (www.cofb.net), a l’apartat Serveis / Eines digitals de suport / Suport informàtic / Manual de renovació del certificat digital: