NOTES DE PREMSA NOTES DE PREMSA

Torna a la pàgina principal

Més de 400 laboratoris i empreses estaran presents a 'Infarma Madrid 2022'

  • El Congrés i Saló de la farmàcia ultima una edició que recupera els nivells de convocatòria i participació anteriors a la pandèmia.
  • Tres pavellons d'Ifema acolliran la zona comercial i congressual d'un esdeveniment convertit en el gran aparador del sector d'oficina de farmàcia a Espanya.

 

A 40 dies que Infarma Madrid 2022 obri les portes el pròxim 22 de març, els organitzadors es troben molt satisfets del nivell de resposta obtingut del sector. Al voltant de 420 laboratoris i empreses vinculades a la farmàcia i més d'un miler de marques comercials estaran representats a una fira consolidada com la cita empresarial de referència del sector a Espanya.

Organitzat pels col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona, ​​en col·laboració amb Interalia, la superfície neta contractada d'estands directes a Infarma supera, per primera vegada, els 10.000 metres quadrats, que es corresponen amb 265 estands expositors directes oberts al Saló.

Els segments de dermofarmàcia, complements alimentaris i nutrició, comercialització i distribució o parafarmàcia seran els més representats a la fira comercial.

Tot i que encara és aviat per avançar una xifra de congressistes i visitants professionals, el director del Saló, Ramon Llunell, es mostra molt satisfet, perquè les inscripcions es troben als nivells anteriors a la pandèmia i és optimista de cara a Infarma Madrid 2022. "Detectem que hi ha moltes ganes de recuperar la normalitat i de participar en aquesta pròxima edició que marca el retrobament entre els professionals del sector", assenyala.

Ramón Llunel destaca també la participació i la fidelització dels expositors, que atribueix a "la gran resiliència del sector d'oficina de farmàcia, que ha demostrat sempre la seva fortalesa davant de situacions d'estrès econòmic", així com a la "consolidació d'un esdeveniment que torna a ser la referència anual dins del calendari de sector".

Infarma ocuparà una superfície total d'exposició que s'ha ampliat fins als 35.000 metres quadrats, dins d'un espai disponible adjudicat en un 95%, que es repartirà als pavellons 1, 3 i 5 del recinte firal. Cada pavelló es reservarà per a una finalitat concreta: congrés i zona comercial d'exposició de productes de venda i de serveis prestats a oficina de farmàcia.

Durant els tres dies de celebració del Congrés i Saló, es complirà, de forma estricta, amb totes les mesures de protecció que marquin les autoritats sanitàries i Ifema Madrid per a expositors, visitants, organitzadors externs i proveïdors, com l'ús obligatori de mascareta, disposició de dispensadors de gel per a la correcta higiene de mans, la separació de taula al càtering o la ventilació adequada dels espais interiors que, gràcies al sistema de renovació d'aire i la gran alçada dels pavellons, garanteix el recinte firal.