NOTES DE PREMSA NOTES DE PREMSA

Torna a la pàgina principal
Vés enrere

La versió presencial d’Infarma ajorna la seva celebració fins al 2022

  • El Comitè Organitzador opta per un format virtual enguany, mentre que l'edició presencial tindrà lloc, en principi, durant el mes de març de 2022

 

Madrid, 18 de febrer de 2021. El Comitè Organitzador d’Infarma, el Congrés i Saló organitzat pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, conjuntament amb Interalia, ha optat, finalment, per un format virtual aquest 2021, mentre que l'edició presencial d’Infarma Madrid s'ajorna, en principi, fins als dies 22, 23 i 24 de març de 2022 a Ifema.

La salut i la seguretat de tots els assistents són la màxima prioritat de l'organització, la voluntat de la qual és organitzar una fira que compleixi amb els alts nivells de qualitat i assistència que caracteritzen Infarma. La celebració virtual d’Infarma l’any 2021 i presencial l’any 2022 permet oferir a tots els congressistes, visitants i expositors una trobada a l'alçada de les seves expectatives.

Després de l'èxit d’Infarma Jornades Digitals COVID-19, celebrades el 17, 18 i 19 del passat mes de juny, Infarma 2021 utilitzarà una de les plataformes en línia més innovadores per oferir la millor experiència a tots els assistents. Aquests podran accedir a un complet programa de conferències, taules rodones i activitats sobre els temes més actuals per al sector farmacèutic. Al mateix temps, eficaces eines de networking els permetran trobar i contactar fàcilment amb persones i organitzacions del seu interès.

Així doncs, Infarma tornarà a ser, també en format virtual, la trobada professional més important i de referència, sobretot, per a l'ampli ventall de serveis de l'oficina de farmàcia. Mentrestant, l'organització treballa perquè Infarma Madrid 2022 torni a ser, amb més força que mai, l'esdeveniment imprescindible al servei d'un dels sectors més dinàmics i innovadors de la nostra economia.