NOTES DE PREMSA NOTES DE PREMSA

Torna a la pàgina principal

Infarma 2020-2021 se celebrarà del 15 al 17 de juny a Ifema

  • El Comitè Organitzador ja treballa en dos formats de Congrés per fer realitat el 2021 la fira líder del sector farmacèutic a Espanya

 

Madrid, 15 de desembre. El Congrés i Saló farmacèutic organitzat pels col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona, ​​en col·laboració amb Interalia, tindrà lloc el pròxim 15 de juny, segons l'acord adoptat pel Comitè Organitzador.

Un cop traslladada la reserva d'aquestes noves dates als laboratoris, expositors i empreses que han fet possible que Infarma s'hagi convertit en la fira líder del sector farmacèutic a Espanya, l'organització es complau d'anunciar, de manera oficial, el nou calendari previst després de l'ajornament patit el 2020 com a conseqüència de la pandèmia.

El Comitè Organitzador treballa ja en dos escenaris diferents per fer possible una nova edició que respongui a les expectatives professionals de congressistes, visitants i expositors. Respectant sempre les recomanacions de les autoritats sanitàries, el recinte firal d'Ifema acollirà la nova edició en format presencial si les condicions sanitàries així ho permeten. En cas que aquesta possibilitat no sigui factible, Infarma se celebrarà en un format virtual utilitzant una de les plataformes en línia més punteres que hi ha al mercat d'aquest sector emergent.

"Infarma tornarà a convertir-se l'any que ve en el gran aparador professional i comercial d'un dels sectors més dinàmics i innovador de l'economia. És el compromís que assumim amb els professionals i empresaris que no han parat durant la pandèmia i que han demostrat la seva enorme capacitat per adaptar-se a aquesta crisi sanitària i per llançar al mercat tot tipus de solucions. Estem treballant per retrobar-nos al juny a la nostra tradicional cita anual que serà de nou la gran referència de la Farmàcia ", assenyala el Comitè Organitzador d'Infarma 2020-2021.