NOTES DE PREMSA NOTES DE PREMSA

Torna a la pàgina principal

El COF de Barcelona renova la seva app amb noves funcionalitats que faciliten l'activitat diària dels farmacèutics

  • L’objectiu és que els farmacèutics, a través d’un disseny ràpid i intuïtiu, accedeixin a la informació quan i on ho necessitin

  • Gràcies a l’actualització, s’hi pot entrar amb empremta digital, s’agilitza la inscripció a les activitats i els usuaris la poden personalitzar en funció de les seves preferències

  • La nova app també permet millorar la comunicació amb els col·legiats, amb notificacions d’avisos urgents i alertes de medicaments

Barcelona, 29 de novembre de 2018. El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) ha renovat l’aplicació per a mòbils que, amb un disseny ràpid i intuïtiu, facilita als farmacèutics el seu dia a dia i la relació amb el Col·legi. Gràcies a l’actualització, s’hi pot accedir amb empremta digital, s’agilitza la inscripció a les activitats i els usuaris la poden personalitzar en funció de les seves preferències.

Què es pot fer a l’App del COFB?
La nova versió de l’aplicació permet estar al dia de les alertes de medicaments, l’actualitat de la professió, la gestió de la farmàcia i tots els comunicats a un sol clic. A més, també ofereix la possibilitat d’accedir ràpidament a la Guia de dispensació per consultar, en qualsevol moment, informació actualitzada sobre els productes finançats pel CatSalut. D’altra banda, també s’ha millorat l’accés a l’àrea econòmica, ja que la nova versió permet fer-ho amb empremta digital o contrasenya, sense certificat digital, la qual cosa resulta especialment útil si el farmacèutic es troba fora del seu lloc de treball habitual o si disposa de poc temps per fer una gestió.
L’App del COFB pot servir, a més, com a carnet col·legial. Els farmacèutics es poden identificar amb el mòbil i fer-lo servir com a targeta professional vCard.

Formació i activitats del COFB més accessibles
A l’aplicació també té un espai destacat l’activitat formativa i de desenvolupament professional del Col·legi. Els col·legiats poden accedir a tota la informació relacionada amb els cursos, les conferències i els actes que s’imparteixen i inscriure’s a aquells que trobin interessants, a més poden incorporar a la seva agenda personal aquelles activitats que considerin oportunes. Una altra novetat a l’app és “El meu perfil formatiu”, on els col·legiats poden visualitzar l’historial de les activitats de formació continuada dutes a terme al COFB i la documentació facilitada pel professor.

Funcionalitats per millorar la comunicació amb els col·legiats 
Altres funcionalitats que ofereix la nova app per millorar la comunicació amb els col·legiats són la possibilitat de rebre avisos urgents, comunicats col·legials amb les últimes novetats publicades i un recull de notícies diari. 
Per últim, els farmacèutics també hi trobaran el directori de col·legiats i informacions al voltant de l’actualitat científica, com ara avaluacions de medicaments o noves guies de pràctica clínica. 
Per gaudir de totes les millores introduïdes a l’aplicació, els col·legiats poden descarregar la nova versió a Play Store i App Store o actualitzar la que ja tenen.

 

Per a més informació:

Departament de Comunicació del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB)

Telèfon: 93 244 07 18