NOTES DE PREMSA NOTES DE PREMSA

Torna a la pàgina principal
Vés enrere

‘Infarma Madrid 2020’ se celebrarà els pròxims 30 de juny, 1 i 2 de juliol

  • La confiança d’Ifema en aquest Congrés i Saló farmacèutic ha propiciat la celeritat per trobar noves dates

Madrid, 6 de març de 2020. Infarma Madrid 2020, el Congrés i Saló farmacèutic que organitzen els col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona, en col·laboració amb Interalia, se celebrarà del pròxim 30 de juny al 2 de juliol. D'aquesta manera, menys de 48 hores després de veure's abocat a l'ajornament davant l'excepcional situació sanitària provocada pel coronavirus COVID-19 a Espanya i les mesures de contenció del brot recomanades pel Ministeri de Sanitat, Infarma Madrid 2020 disposa ja de noves dates, tal com ja està anunciat tant a www.infarma.es com a la web d’Ifema a través d'aquest enllaç.

La confiança de l'organització d’Ifema en la gran cita farmacèutica ha propiciat la celeritat per trobar noves dates, malgrat que hi ha molts esdeveniments que s’han anat cancel·lant o ajornant, i el consegüent col·lapse del calendari que té la Fira de Madrid per tornar a programar moltes d'aquestes cites.

El president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Madrid (COFM), Luis González Díez, agraeix “la reacció de les empreses participants per la seva col·laboració i comprensió en un moment tan complex a l'hora de resoldre la celebració del Congrés i Saló de la Farmàcia”, que en aquesta 32a edició té previst reunir més de 30.000 professionals, 3.000 congressistes i prop de 400 expositors.

El programa científic d’Infarma Madrid 2020 consta de més de mig centenar de conferències i taules rodones que se centraran en les diferents modalitats d'exercici professional. El valor del consell expert del farmacèutic i la necessitat de formar-se per conèixer els nous abordatges terapèutics, estar preparats davant les noves demandes socials i tecnològiques o col·laborar dins d'equips interprofessionals en programes de salut pública seran aspectes en els quals s'incidirà al llarg dels tres dies de Congrés i Saló farmacèutic.