BORSA DE TREBALL BORSA DE TREBALL

La borsa de treball del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona es caracteritza per ser pràctica i fàcil d'utilitzar, tant per les empreses com pels candidats/es. A més, entre altres funcionalitats, ara també ofereix la possibilitat que farmacèutics no col·legiats a la província de Barcelona, prèvia validació de la seva titulació, puguin accedir-hi. Amb tot plegat, s’aconsegueix dotar al portal de més qualitat, amb una oferta de candidats més àmplia i renovada.

 

Accés CANDIDATS/ES


 

 • Si ets col·legiat o precol·legiat del COF de Barcelona, podràs fer aquestes gestions a través de la web de col·legiats.

 

 • Si no estàs col·legiat al COF de Barcelona, un cop t'hagis registrat com a  candidat, podràs accedir a la borsa de treball a través d'aquest enllaç.

 

 

Si no estàs col·legiat al COF de Barcelona, hauràs d’enviar documentació acreditativa de la titulació com a Farmacèutic amb validesa a l’Estat espanyol. Aquest tràmit és imprescindible per poder accedir a la borsa de treball del COFB. 

 

Accés EMPRESES


 

 • Si accedeixes com a oficina de farmàcia de la província de Barcelona, podràs fer aquestes gestions a través de la la web de col·legiats.
   
 • Per a la resta de situacions, podràs publicar les teves ofertes entrant aquí.

AVANTATGES DE LA BORSA DE TREBALL AVANTATGES DE LA BORSA DE TREBALL

Avantatges borsa treball

 • Avantatges per als candidats/es

  Si ets farmacèutic/a i estàs buscant feina, la borsa de treball online del COFB t'ofereix un seguit d’ofertes que pots consultar. Quan t'hagis registrat com a candidat, et podràs inscriure a les ofertes que t'interessin en el moment que desitgis, així com actualitzar la informació personal del teu perfil.

 • Avantatges per a les empreses

  El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona posa a disposició de les oficines de farmàcia i les empreses una borsa de treball online, la qual permet publicar de manera ràpida i gratuïta les ofertes de feina i contactar directament amb els candidats.

  Els farmacèutics que es registrin com a candidats a la borsa de treball, tenen accés a les totes les ofertes publicades. En el moment en què un candidat s’inscrigui en la teva oferta, com a empresa podràs consultar la informació del seu perfil, visualitzar tots els candidats inscrits en l’oferta i escollir el que més s’adapti al lloc de feina que es vol cobrir.

  · Es pot optar perquè aparegui o no el nom de la farmàcia o empresa.

  · Un cop publicada, l’empresa rebrà un avís cada cop que s'inscrigui un nou candidat.