CASOS D'ÈXIT: FORMACIÓ CASOS D'ÈXIT: FORMACIÓ

NUTRICIÓ I ESPORT

Des de fa 8 anys, oferim aquest curs de la mà de la Dra. Lizárraga i altres ponents, centrat en els requeriments nutricionals que s'haurien de prendre mentre es fa esport i el consell alimentari que pot oferir el farmacèutic. Gràcies als laboratoris que han apostat per aquesta activitat, hem superat els 60 inscrits en cada edició i s’ha convertit en un clàssic del programa formatiu del Col·legi.

Edicions 2017, 2018 i 2019 amb el patrocini de:

 

SALUT MENTAL: DE L'ATENCIÓ PRIMÀRIA A LA COMUNITÀRIA

El 2015 vam transformar a online un curs sobre l’abordatge de diferents patologies psiquiàtriques que havíem estat impartint de forma presencial. La transformació dels continguts i la impartició a través de www.agorasanitaria.com, la plataforma de formació online del Col·legi de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, ens ha permès arribar a més de 2.000 farmacèutics d’arreu d’Espanya.

6 edicions amb el patrocini de: 

 

CARDIODIABESITAT: ATENCIÓ CENTRADA EN EL PACIENT

Buscant sempre l’actualització i la millora del consell farmacèutic, l’any 2019 vam organitzar un curs dedicat a la visió 360º dels pacients que arriben a la farmàcia amb alguna patologia cardiovascular. El curs es va desenvolupar en un format eminentment pràctic basat en casos. 

L’edició del 2019 va comptar amb el patrocini de: