PATROCINIS I COL·LABORACIONS PATROCINIS I COL·LABORACIONS

QUÈ T'APORTA COM A EMPRESA?

  • Una millor estratègia comercial i de màrqueting.
  • Possibilitat d’oferir als farmacèutics formació específica i orientada a les seves necessitats.
  • Posicionament com a empresa innovadora que aposta pel desenvolupament de la professió farmacèutica.
  • Enfortir el compromís amb el benestar i la salut de les persones.

QUÈ ET POT OFERIR EL COFB?

COL·LABORACIÓ EN FORMACIÓ

Cada any el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona programa diverses activitats de formació continuada per als farmacèutics de farmàcia comunitària, hospital i atenció primària, entre altres àmbits d’exercici de la professió. Aquesta activitat formativa és fruit de les inquietuds del col·lectiu per estar actualitzat i ben preparat i està motivada per la necessitat d’adaptació a aquest sector tan dinàmic.

Cada vegada més, les polítiques de màrqueting i comunicació de les empreses relacionades amb el sector inclouen la formació dels professionals sanitaris, tant en l’àmbit del coneixement dels medicaments i l’atenció farmacèutica com en el de les habilitats directives. En aquest sentit, els temes que s’aborden a les diferents activitats programades pel COFB poden ser del vostre interès  per establir una acció de patrocini o col·laboració.

Estem oberts a rebre propostes o iniciatives que ajudin a ampliar els coneixements del col·lectiu i a desenvolupar la professió.

EXEMPLES D'ÈXIT

 

IMPLICACIÓ EN PROJECTES I CAMPANYES SANITÀRIES

Des del COFB s’impulsen diferents projectes i campanyes sanitàries amb l'objectiu de contribuir a millorar la salut de l’entorn, enfortir la professió farmacèutica i contribuir al desenvolupament professional dels farmacèutics.

En aquest marc, el Col·legi gestiona iniciatives relacionades amb l'atenció farmacèutica, la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, moltes vegades en col·laboració amb altres institucions, empreses o l’Administració sanitària.

Per donar continuïtat a aquesta àrea de treball comptem amb les aportacions i col·laboracions d’empreses del sector farmacèutic que aposten pel futur de la professió farmacèutica.

EXEMPLES D'ÈXIT

 

EMPRESES COL·LABORADORES DURANT EL CURS 2020/21

Des del Col·legi volem agrair a totes les empreses i institucions que han apostat pel nostre Programa de Formació Continuada 2020-2021 i per les nostres campanyes sanitàries, contribuint al desenvolupament de la professió. En aquest enllaç podeu accedir a l'agraïment del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona a aquestes empreses i institucions.

 

CONTACTA

 Correu electrònic: institucions@cofb.net

 Telèfon: 93 244 07 10 (Ext. 108)