Si des de la teva empresa o entitat vols organitzar alguna activitat (formacions, presentacions, jornades, simposis, reunions, etc.) al COFB trobaràs el teu espai.

Pots descarregar la informació de les instal·lacions en PDF.

AULES HÍBRIDES 

Permeten organitzar experiències formatives innovadores i de qualitat, amb assistents presencials i a distància.

Disposem d'una infraestructura i d'un equip humà especialitzat en eines digitals que ens permet realitzar webinars i activitats híbrides amb totes les garanties.

Possibiliten dur a terme actes formatius o presentacions de 10 a 1.000 participants. Ofereixen una experiència docent més pròxima a la d’una aula convencional, ja que la interacció dels professors amb els alumnes que estan connectats és molt natural. 

Aula híbrida

GRAN AFORAMENT: SALA D'ACTES

Amb una capacitat per a 214 persones i equipada amb la tecnologia necessària per desenvolupar-hi tota mena d’actes, aquesta sala és l’espai ideal per fer-hi conferències, debats i qualsevol acte de gran aforament. 

Sala d'actes

ENTRE 20 I 75 PERSONES: AULES

Les aules, equipades amb el material tecnològic i el mobiliari necessari, són espais preparats per a tota mena d’activitats formatives. Tenen una capacitat de fins a 75 persones

Aula A  Aula C  Aula B+C

PER A GRUPS REDUÏTS: SALES DE REUNIONS

Les sales de reunions constitueixen una solució òptima per a grups reduïts. Es tracta d’espais amb diferents capacitats i distribucions que s’adapten a tots els requisits d'aquest tipus d'activitats.

Sales de reunions

REBRE CONVIDATS, EXPOSAR PRODUCTES O CÀTERING: ESPAIS COMUNS

Les zones d’accés i els espais comuns del Col·legi, amplis i acollidors, són l’indret perfecte tant per rebre convidats i exposar productes, com per fer-hi coffee break o per gaudir d’un servei de còctel que acompanyi l’acte organitzat.

Espais comuns

SERVEIS ADDICIONALS

Per completar l’acte podem facilitar la retransmissió via streaming de l'esdeveniment i la gravació del mateix. Així mateix, també podem oferir la contractació de personal auxiliar, de servei de càtering, de traducció simultània i de tecnologia ad hoc per a qualsevol activitat.

 

MÉS INFORMACIÓ

Departament de Formació i Desenvolupament Professional del COFB

institucions@cofb.net

93 244 07 10 (Ext. 108)