CONVENIS PER A UNA MILLORA SOCIAL (en marxa) CONVENIS PER A UNA MILLORA SOCIAL (en marxa)

El COFB ha signat convenis amb diferents entitats per contribuir a millorar la salut des de la farmàcia:

  • Barcelona + Sostenible. El COFB ha estat una de les més de 1.000 organitzacions que s’ha adherit al programa Barcelona + sostenible de l’Ajuntament de Barcelona. En el marc d’aquesta iniciativa, el Col·legi ha elaborat un pla d’acció que recull les accions que durà a terme per contribuir a una major sostenibilitat i, alhora, incentivar els col·legiats a unir-s’hi. 
  • Farmamundi. Arran del conveni signat entre el Col·legi i Farmamundi, cada Nadal el COFB fa una aportació a l’ONG. Alhora, contribueix a fer front a les emergències sanitàries que ho requereixen a través del Fons d’Acció Humanitària i Emergències. Gràcies a aquest fons, durant el 2018 més de 117.000 persones de 12 països diferents -sobretot dones i menors de cinc anys-, han tingut l’oportunitat de millorar la seva salut i qualitat de vida gràcies a l’atenció sanitària i alimentària.
  • Associacions de pacients, com Acció Psoriasis.
  • Banc Farmacèutic, des del qual s’ha contribuït a impulsar el Fons Social de Medicaments per cobrir les necessitats de medicaments subjectes a recepta mèdica de persones en risc d’exclusió social i pobresa.
  • Grup Mutuam. Ofereix serveis d’orientació social -dirigits a col·legiats que siguin grans o tinguin persones grans a càrrec seu- així com viatges i activitats per a sèniors.