ARBRE DELS PETITS VALENTS ARBRE DELS PETITS VALENTS

Més de 324.000 € recaptats a les farmàcies catalanes van contribuir, en col·laboració amb la distribució i indústria farmacèutica, a fer realitat l'Hospital de Dia de Sant Joan de Déu.

En el marc d’aquesta campanya impulsada el 2014 per l’Hospital Sant Joan de Déu, amb la col·laboració del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC), les farmàcies van recaptar diners venent capsetes de caramels que representaven, simbòlicament, els fruits de l’arbre dels petits valents en al·lusió a la decoració de l’hospital infantil. La instal·lació té un espai específic on els nens poden rebre el tractament sense separar-se del seu entorn familiar i sense la necessitat de quedar-s’hi a dormir.

Les capsetes de caramels (o els fruits de l’arbre dels petits valents) van arribar a les farmàcies gràcies a la col·laboració de Fedifar, Fedefarma, Alliance Healthcare, Cofares, Hefame i Difale. Des del CCFC, també es va voler comptar amb la representació de la indústria i tant Angelini Farmacèutica, com Laboratoris Ferrer i Sanofi van finançar la campanya publicitària per difondre la iniciativa.