Última hora Última hora
 
Pòsters científics: eines per compartir experiències i millorar la professió farmacèutica des del present a Infarma Barcelona 2015

13/01/2015

 

  • El Congrés i Saló tindran lloc al recinte firal de Gran Via els dies 24, 25 i 26 de març
  • El 2 de febrer finalitza el termini per fer arribar els resums dels pòsters científics

Barcelona, 13 de gener de 2015.- Seguint en la línia del lema escollit per a Infarma Barcelona 2015 –“Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”- els pòsters científics es converteixen en una de les eines per donar a conèixer què s’està fent actualment en el sector i ajudar a que la professió continuï creixent. Aquest és l’objectiu que persegueix aquesta 27a edició d’Infarma a l’hora d’oferir als professionals sanitaris que participin activament en el Congrés reflectint el seu treball i les seves investigacions en aquestes comunicacions científiques.

El Congrés tindrà lloc a Barcelona els dies 24, 25 i 26 de març de 2015 i està organitzat conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, amb la col·laboració d’Interalia. Aquest any tindrà lloc a una nova seu –al recinte firal de Gran Via– que, a més d’oferir millors instal·lacions i una major capacitat d’exposició, també permetrà que els pòsters tinguin més protagonisme.

Quin procediment segueix l’acceptació del pòster?
El primer pas és que els professionals sanitaris facin arribar al Comitè Científic del Congrés un resum del pòster que volen presentar abans del 2 de febrer de 2015, el qual ha d’incloure aspectes com els objectius, material i mètodes utilitzats i conclusions per tal que el Comitè pugui avaluar adequadament la seva idoneïtat. Un cop s’hagin seleccionat quins resums han estat acceptats, s’escolliran els treballs més destacats perquè siguin defensats oralment en una sessió pública que tindrà lloc durant el Congrés. Al seu torn, el Comitè Científic, que estarà present en aquesta sessió, premiarà als tres millors pòsters amb una dotació econòmica de 2.000€ i dues de 1.000€. Aquestes i altres bases de participació es poden consultar al web d’Infarma.

Gairebé el 90% de superfície d’exposició contractada
Infarma, el Congrés i Saló firal més important del sector de la farmàcia comunitària a Espanya, és un punt de trobada idoni per a que els professionals sanitaris puguin conèixer les últimes tendències dels laboratoris, contactar amb experts i debatre temes relacionats amb la professió farmacèutica. El Comitè Organitzador preveu la participació de més de 25.000 congressistes, 300 laboratoris i empreses expositores, més de 1.000 marques presents, i fins al moment, gairebé el 90% de la superfície d’exposició prevista aquest any ja està contractada.


Per a més informació:

Departament de Comunicació del Col·legi de Farmacèutics
de Barcelona (COFB)

Telèfon: 93 244 07 28 / 18
premsa@cofb.net
Web d’Infarma: http://www.infarma.es/web/infarma-2015