Última hora Última hora

"Orientats a l'acció", lema d'Infarma Barcelona 2015
 
25/11/2014
  • El Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de març de 2015 a una nova seu: es trasllada al recinte Firal de Gran Via, espai que ofereix major capacitat d’exposició i millors instal·lacions
  • L’assistència confirmada per part d’empreses i agents del sector supera ja el 80% de l’espai previst 

Barcelona, 25 de novembre de 2014.- “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present” és el lema que marcarà la 27a edició del Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia, Infarma Barcelona 2015. Aquesta cita europea de la farmàcia tindrà lloc a Barcelona els dies 24, 25 i 26 de març de 2015 i està organitzada conjuntament pels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, amb la col·laboració d’Interalia.

“Volem que el Congrés doni resposta a les inquietuds dels professionals de la farmàcia que estem desitjant fer passes endavant que enforteixin el nostre rol com a sanitaris i posicionin a la farmàcia com el primer punt de referència en múltiples qüestions relacionades amb la salut. També volem proporcionar eines, inspiració i compartir experiències entre tots aquells que busquem actualitzar-nos per tal d’oferir un millor servei a la societat i fer créixer la farmàcia”, explica Francisca Aranzana, vocal d’Oficina de Farmàcia del COFB i directora del Congrés. El programa l’està acabant de tancar el Comitè Científic, i en coherència amb aquestes idees, l’acció i les experiències en seran les protagonistes.

Infarma Barcelona 2015 és el punt de trobada idoni per posar en comú aquestes experiències; demostrar, de la mà de professionals, l’eficàcia d’una farmàcia amb un paper cada cop més important en la cadena assistencial; i en definitiva, tractar i debatre temes que suposen una oportunitat de creixement per al sector.

Nova seu per a Infarma Barcelona 2015
Tot plegat tindrà lloc en un nou escenari, doncs Infarma Barcelona 2015 canvia de seu i celebrarà la 27a edició al recinte firal de Gran via, un dels espais firals més grans i moderns d’Europa, en comptes de fer-ho al recinte de Montjuïc, on s’havia celebrat tradicionalment Congrés i Saló.

Gràcies als 20.000m2 d’aquest nou espai –4.000m2 més que el de Montjuïc–, es disposarà d’un àrea més àmplia i còmoda per dur a terme les conferències i taules rodones, el Saló de Medicaments i Parafarmàcia tindrà una major capacitat d’exposició, i en general, la nova ubicació oferirà unes millors instal·lacions adequades a les necessitats d’un dels esdeveniments més destacats del món de la farmàcia a Europa. 

En aquesta nova seu també tindran més protagonisme les comunicacions científiques en format de pòster, un altre punt fort del Congrés. Les bases per presentar aquests pòsters es poden consultar al web d’Infarma i el termini per fer-los arribar estarà obert fins el 2 de febrer de 2015.

El Comitè Organitzador preveu la participació de més de 25.000 professionals i 300 empreses, i fins al moment, més del 80% de la superfície d’exposició prevista aquest any ja està contractada.

Per a més informació: 
Departament de Comunicació del Col·legi de Farmacèutics 
de Barcelona (COFB)

Telèfon: 93 244 07 28 / 18 
premsa@cofb.net 
Web d’Infarma: http://www.infarma.es/web/infarma-2015