Junta de Govern del COFB Junta de Govern del COFB

*Premeu a sobre dels membres de la Junta per accedir als seus curriculums vitae.

 

La Junta de Govern és l'òrgan màxim de representació del Col·legi. És escollida pels col·legiats cada quatre anys i es composa d'un president, un vicepresident, un secretari, un tresorer, un vicetresorer i un màxim de cinc vocals de número. També hi ha vocals representants dels diferents àmbits d'exercici de la professió i àrees específiques de coneixement: Alimentació i Nutrició, Anàlisi, Atenció Primària, Dermofarmàcia i Productes Sanitaris, Distribució, Hospitals, Indústria, Investigació i Docència, Oficina de Farmàcia, Ortopèdia, Plantes Medicinals i Homeopatia, i Salut Pública.

Les vocalies tenen la finalitat de facilitar la relació entre els col·legiats que exerceixen les diferents modalitats de la professió, fomentar l'especialització, facilitar un vehicle de tractament i solució de problemes comuns i, en general, permetre una unificació dels criteris de perfeccionament professional.

Formar part d'una vocalia permet accedir a informacions específiques, a participar en la discussió de temes d'interès del sector en les reunions que s'organitzen, a col·laborar en el disseny de treballs i presentacions científiques o formar part de campanyes de promoció de la salut específiques, entre altres opcions.

Els col·legiats que treballen a les diferents àrees d'exercici de la professió entren a formar part automàticament de la vocalia corresponent (Indústria, Oficina de Farmàcia, Hospitals...), però també es pot participar en altres vocalies per diverses inquietuds professionals com, per exemple, en la vocalia d'Alimentació i Nutrició, Plantes Medicinals i Homeopatia, o Dermofarmàcia i Productes Sanitaris.

Vicepresident Vocal Salut Pública Vocal Plantes Medicinals i Homeopatia Vocal Ortopèdia Vocal Oficina de Farmàcia Vocal Investigació i Docència Vocal Indústria Vocal Hospitals Vocal Distribució Vocal Dermofarmàcia i PS Vocal Atenció Primària Vocal Analistes Vocal 5è Vocal 4t Vocal 3a Vicetresorer Vocal 1r Vicepresidenta Tresorer Secretari President Vocal Alimentació i NutricióJunta de Govern del COFB

El 18 de maig de 2016 es va proclamar electa la nova Junta de Govern del Col·legi, encapçalada per Jordi de Dalmases.
expandir  encoger
Membres