Cursos Cursos
CERCA LES ACTIVITATS
 
 

L'ART DE VIURE. COM ENFADAR-SE BÉ!

2019-04-25 ( Les inscripcions comencen el 2019-01-14 ).

Dates
Dijous, 25 d'abril de 2019  
Horari
de 14 a 16 hores  
Lloc
Locals col·legials  
Hores Lectives
2
Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: 15.0 €

 

 
Inscripcions
del 2019-01-14 al 2019-04-25

 

 
Places
50  
INTRODUCCIÓ

Ensetem la setena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar el nostre estat d’ànim, és a dir allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.

Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure’s ja que les places són limitades

PROGRAMA

Qualsevol pot enfadar-se, això és quelcom molt senzill. Però, enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el just propòsit i en la forma correcta, això, certament, no és tant senzill’  Aristòtil, a Ètica a Nicòmac.
Totes les persones podem enfadar-nos, totes tenim la guspira que ens encén, que ens bandeja la raó i ens desperta la ira. Però podem aprendre a reconèixer-la, a acceptar-la i gestionar-la adequadament.
Les emocions que acompanyen aquestes situacions: la ira, la còlera, la irritació, la indignació, la ràbia s’han activat i algunes persones explosionen, altres s’inhibeixen d’expressar aquestes emocions.
Quines conseqüències tenen aquests esclats emocionals?
Quin impacte ens reportarà inhibir-nos d’expressar la nostra còlera?
La majoria de les vegades no n’estem satisfets. Quan l’hem descarregada amb qui no n’era el responsable, o amb un grau que era desproporcionat, … Quan l’hem ofegada, arriba a emmalaltir-nos.

El taller el dedicarem a aprendre a enfadar-nos bé, en podem aprendre i ens interessa!

EQUIP DOCENT
Sophia Blasco
ADREÇAT A
Col·legiats, familiars i amics