Cursos Cursos
CERCA LES ACTIVITATS
 
 

L'ART DE VIURE. PARELLA, MANUAL D'INSTRUCCIONS

2019-02-28 ( Les inscripcions comencen el 2018-12-03 ).

Dates
Dijous, 28 de febrer de 2019  
Horari
De 14 a 16 hores  
Lloc
Locales colegiales  
Hores Lectives
2
Matrícula

- Col·legiats dels COF: Gratuït

- No col·legiats: 15.0 €

 

 
Inscripcions
del 2018-12-03 al 2019-02-28

 

 
Places
50  
INTRODUCCIÓ

Ensetem la setena edició d’aquests tallers teòrics i pràctics de dues hores de durada amb la col·laboració desinteressada de Sophia Blasco, assessora i coach, que ens ajudarà a millorar harmònicament la convivència amb nosaltres mateixos i amb el món, a viure en coherència amb els nostres valors, a desenvolupar la personalitat pròpia i a gestionar el nostre estat d’ànim, és a dir allò que són els fonaments de benestar emocional, amb l’objectiu de desenvolupar un estil de vida saludable que ens proporcioni beneficis de salut i de qualitat de vida.

Els tallers estan oberts a col·legiats, familiars i amics. La inscripció és gratuïta per als col·legiats però és imprescindible inscriure’s ja que les places són limitades

PROGRAMA

Més de la meitat de les parelles es desfan a curt, o a mig termini. L’altra meitat, com s’ho fan per preservar la parella?

La convivència en parella presenta una gran complexitat i són variades les causes que poden fer-la fracassar, entre les quals:

  • Malentendre la convivència centrant-la en estar junts tothora fent la mateixa activitat; això significarà que un dels dos s'ha de sotmetre a les preferències de l’altre i la seva individualitat s’ofegarà anul·lant l’exercici de la seva llibertat.
  • Entrar en l’espiral de la incomunicació comportarà acabar suposant o imaginant el que l’altre vol dir o considera; és llavors quan la distorsió de la realitat entrarà en escena.
  • Perdre la confiança i el respecte. La convivència sense confiança i respecte és difícil ja que la dignitat i l’amor propi patiran agressions permanents.
  • Creure en el mite “Una parella com Déu mana” impossibilita que la parella única i irrepetible de la que formem part es desenvolupi.
  • Implantar la dependència econòmica, emocional, afectiva, … actuarà reforçant les relacions de poder de l’un sobre l’altre, desequilibrant, ofegant i abocant al ressentiment a un dels membres de la parella.

Al taller presentarem un seguit de bones propostes que ens poden ajudar a fer que conviure en parella sigui una font de satisfaccions. No t'ho perdis!

EQUIP DOCENT

Sophia Blasco

ADREÇAT A

Col·legiats, familiars i amics