Cursos Cursos
CERCA LES ACTIVITATS
 
 

TERTÚLIES D’ACTUALITAT - DESMITIFIQUEM ELS ANTIBIÒTICS: CAUSES I CONSEQÜÈNCIES - PRESENCIAL

2017-04-26 ( Les inscripcions comencen el 2016-10-19 ).

Dates

Dimecres,  26 d’abril de 2017

  
Horari

De 14 a 16 hores

  
Lloc
Locals col·legials  
Hores Lectives
2
Matrícula
Col·legiats: gratuïta cal FER LA INSCRIPCIÓ a www.cofb.cat No col·legiats: 30€ cada sessió  
Inscripcions
del 2016-10-19 al 2017-04-26

 

 
Places
114  
INTRODUCCIÓ

La investigació és una activitat imprescindible per aconseguir l’èxit de qualsevol estratègia que tingui com a objectiu millorar la salut de la població. Integrar la investigació en la pràctica clínica afavoreix la qualitat dels serveis de salut i la rapidesa en la implantació dels avenços científics en prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties. Els resultats dels projectes de recerca biomèdica del professionals sanitaris especialitzats fan possible millorar la qualitat de vida i obren la porta a l’esperança de moltes persones afectades per patologies diferents.

OBJECTIUS
  • Actualitzar coneixements, intercanviar experiències i reflexionar de forma conjunta sobre la prevenció i el tractament de diverses patologies que afecten la població i millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones que tenen aquests tipus de patologies.
  • Afavorir l’actuació farmacèutica en la població amb consell assistit sobre medicaments i problemes relacionats amb la salut.
  • Capacitar l’alumne per fer les intervencions preventives i de promoció en cada un dels problemes de salut i conèixer els últims avenços en la investigació científica de les malalties tractades en aquestes tertúlies.
PROGRAMA

Desmitifiquem els antibiòtics: causes i conseqüències

EQUIP DOCENT

Grau, Santiago, farmacèutic, cap de secció del Servei de Farmàcia del Parc de Salut Mar

COORDINACIÓ

Cristina Rodríguez Caba, cap del Departament de Formació i Desenvolupament Professional del COF de Barcelona