Cursos Cursos
CERCA LES ACTIVITATS
 
 

GESTIÓ DE L’OFICINA DE FARMÀCIA: APARADORISME II EDICIÓ - ÀGORA

2017-04-06 ( Les inscripcions comencen el 2017-01-01 ).

Dates

Del 6 d'abril al 14 de maig del 2017

  
Hores Lectives
4 hores
Matrícula
Col·legiats dels COF: 50€ No col·legiats, tècnics i auxiliars de farmàcia: 80€  
Inscripcions
del 2017-01-01 al 2017-04-06

 

 
Places
300  
INTRODUCCIÓ

L'aparador és una de les targetes de presentació de la farmàcia. L'aparadorisme és una ciència empírica que es nodreix d'altres ciències i es proposa transformar la comunicació verbal en visual. Té com a objectius principals:
• Seduir
• Potenciar la decisió de comprar
• Atraure i interessar
No hi ha dubte que els aparadors ajuden a incrementar les vendes si són atractius i innovadors. Són l'únic gran recurs de màrqueting d'un establiment en el qual no es necessari gastar-se diners a part dels costos del material utilitzat. Per tant, val la pena aprofitar-los al màxim.
És la manera de presentar els nostres productes de forma senzilla i efectiva. Però encara avui i especialment en el sector farmacèutic, hi ha molts aparadors que no són explotats i no se'n treu tot el potencial que tenen. Un aparador ben resolt no només és un reclam per entrar en una farmàcia sinó que és un reforç a la imatge de marca.
Abans de començar un aparador, cal saber l'espai en què hem de treballar i també de tot allò que necessitem per fer-lo.

OBJECTIUS

Un cop fet el curs l’alumne serà capaç de:
• Reconèixer la importància de l'aparador per al punt de venda i entendre el concepte d'aparador com a targeta de presentació de l'establiment i com a captador de futurs clients.
• Entendre les bases teòriques del disseny i saber-les aplicar.
• Crear i dissenyar l’aparador per seduir, atraure, interessar i potenciar la decisió de compra.
• Planificar la seqüència d’aparadors al llarg de l’any en la línia dels objectius de la farmàcia.

METODOLOGIA

Programa que combina la transmissió de conceptes bàsics per planificar i crear un aparador amb un contingut interactiu i tractat pedagògicament, conjuntament amb activitats pràctiques amb la tutora del curs i la discussió i el debat a l’aula conjuntament entre els participants.
Una de les activitats plantejades és la presentació d’una proposta pròpia d’aparador, que la tutora del curs revisarà.
El curs demana una dedicació de quatre hores que cada participant pot fer al seu ritme al llarg del mes i mig que dura el curs.

PROGRAMA

• L’aparador: targeta de presentació
• Composició
• Lleis sintàctiques de l’aparadorisme
• Programació anual
• Set passos per crear un aparador

EQUIP DOCENT

Alfaras, Sílvia, graduada en disseny d’interiors per l’Escola Superior LAI de Barcelona, en arts aplicades i oficis artístics, especialitat disseny d’interi¬ors per la Llotja de Barcelona, i també per SQA Expert Europeu en aparado¬risme i visual merchandising

COORDINACIÓ

Joan Carles Serra Bosch, llicenciat en farmàcia (UB), diplomat en màrqueting (EADA), soci director de Marketinred, director del màster superior de màr¬queting farmacèutic i dels postgraus en market access i gestió de productes OTC a EADA Business School, director del màster en gestió d’oficina de farmàcia (MGOF) del COF de Barcelona

ADREÇAT A

Farmacèutics comunitaris, tècnics i auxiliars de farmàcia amb responsabi¬litat a la gestió de la farmàcia.
Els alumnes que hagin fet el curs de Programa de Gestió d’OF: Màrqueting, ja tenen aquest mòdul incorporat al programa lectiu.