Per què col·legiar-me?

 

Per què col·legiar-me?

El Col·legi és una institució que agrupa més de 8.400 farmacèutics que exerceixen a la província de Barcelona en els àmbits de l'oficina de farmàcia, la farmàcia hospitalària, la indústria farmacèutica, la salut pública, l'anàlisi o la docència, entre d'altres.
 
L'excel·lència i l'ètica professional són els valors que guien les actuacions del Col·legi i, com a membre del nostre col·lectiu, comptes amb el nostre compromís per:
 
» Defensar els teus legítims interessos com a farmacèutic i posar al teu abast els serveis i activitats necessàries perquè puguis ampliar els teus coneixements, desenvolupar les teves capacitats professionals i contribuir de forma decisiva a millorar la salut de la població.
 
» Impulsar la professió farmacèutica, estant al dia de les novetats que es donen en l'àmbit sanitari i de la farmàcia per anticipar possibles escenaris, contribuir al progrés del sector i donar a conèixer la tasca i l'opinió del col·lectiu farmacèutic a la societat.
 
Col·legiar-se al COFB és entrar a formar part d'aquest col·lectiu professional i gaudir dels serveis i avantatges que ofereix.
 
 
Col·legia't
 
Es poden donar d'alta com a col·legiats totes aquelles persones que disposin de la llicenciatura/grau en Farmàcia. Més informació a l'apartat Alta col·legial.

Precol·legia't
 
Tots els estudiants del grau de Farmàcia amb més de 210 crèdits superats i que encara no hagin obtingut el seu títol poden obtenir el carnet de precol·legiat del COFB i tenir accés a part dels seus serveis de manera totalment gratuïta. Més informació a l'apartat Estudiants.