Què oferim a les empreses? Què oferim a les empreses?

Conscients de les activitats de formació, divulgació i promoció que es duen a terme des de les entitats i empreses del sector, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona vol ser un punt de trobada amb els col·legiats que contribueixi al desenvolupament de nous projectes interessants per als professionals, la professió i la societat.
expandir  encoger
Patrocinis i col·laboracions

Formació

Cada any, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona programa cursos i conferències per a farmacèutics d'oficina de farmàcia, indústria, hospital i d'altres camps en els quals exerceixen la professió. El Programa de Formació Continuada inclou temes que poden interessar la seva empresa per establir una col·laboració o patrocini.
Aquestes iniciatives resulten d'utilitat a l'estratègia comercial i de màrqueting de les empreses i permeten oferir als farmacèutics formació específica i orientada a les seves necessitats. Aquesta inversió contribueix a posicionar-les com a empreses innovadores i que aposten per la formació del farmacèutic.

Consulteu aquí el programa de formació.

Per a més informació:
serveis@cofb.net
93 244 07 10

Projectes i campanyes sanitàries

Amb l'objectiu d'impulsar la professió farmacèutica generem elements innovadors que contribueixen al desenvolupament professional dels farmacèutics mitjançant la promoció d'activitats i la posada en circulació d'eines de treball que augmentin la qualitat i el valor que aporta al sistema sanitari.
Seguint aquesta línia, gestionem i coordinem projectes i campanyes relacionats amb l'atenció farmacèutica, la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, i elaborem protocols i guies d'actuació que permeten el desenvolupament de l'exercici professional. Sovint aquests projectes es posen en marxa en coordinació amb altres institucions oficials i la pròpia administració sanitària.

Publicitat


Els suports online del Col·legi representen una oportunitat excel·lent per donar a conèixer els productes i serveis de les empreses als 8.000 col·legiats de la província de Barcelona.

La publicitat és una de les eines més eficaces per incrementar el volum i l'interès dels compradors. El col·lectiu farmacèutic, un 72% de dones i un 28% d'homes entre 30 i 50 anys, representa el 80% del conjunt de farmacèutics col·legiats de Catalunya, distribuïts professionalment entre farmàcia, hospital, laboratori, indústria, òptica, ortopèdia, investigació i docència. Aquest àmbit de distribució fa dels nostres suports una plataforma ideal per fer arribar informació i fidelitzar els clients.

  • 197.024 visites mensuals
  • 5,18 pàgines vistes per usuari
  • 74.987 usuaris mensuals
  • 5’32” duració mitja de la visita

Webs – Newsletters – Emailing – Revistes digitals – Blog - Web mail


Catàleg de suports [PDF]


Per a més informació:

93 207 69 90
cofb@externabcn.com 

 

Borsa de treball

El Col·legi posa a disposició de les empreses una Borsa de treball online, on podran publicar de manera fàcil i ràpida les seves ofertes de feina i contactar directament amb els candidats.

Aquests són alguns dels avantatges del servei de la Borsa de treball que ofereix el Col·legi de manera gratuïta a les empreses:

  • Tots els col·legiats tenen accés a les ofertes i, en el moment en què s’inscriguin, les empreses poden consultar la informació del seu perfil per escollir el candidat que més s’adapti al lloc de feina que es vol cobrir. Es podrà optar perquè aparegui o no el nom de la farmàcia o empresa.
  • L’empresa pot triar quan i durant quant temps estigui activa l’oferta.
  • Un cop publicada, l’empresa rep els CV dels candidats a mesura que s’inscriguin a l’oferta i un avís cada cop que s’apunti un nou candidat.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de la borsa de treball del COFB:
Tel. 93 244 07 13. – borsatreball@cofb.cat

ACCÉS A LA BORSA DE TREBALL

Lloguer d'espais

Les instal·lacions del Col·legi ofereixen un entorn immillorable per organitzar qualsevol tipus d'activitat que vulguin dur a terme (presentació de productes, nous fàrmacs, noves indicacions, activitats de formació, jornades, simposis, reunions, etc.).
La seu del COFB disposa d'aules per llogar amb capacitat per a 20 i 90 persones, i sales de reunions per a grups més reduïts. Totes les aules i sales estan proveïdes de l'equipament tècnic necessari que les converteix en un espai idoni on es combina la comoditat i la funcionalitat.
Per a presentacions i conferències dirigides a un gran públic es pot utilitzar la sala d'actes, amb capacitat per a 214 persones i equipada amb la més alta tecnologia audiovisual (videoprojectors, 4 pantalles, projector de diapositives i  transparències, megafonia i  servei de traducció simultània).
Per completar aquest servei també podem facilitar la contractació d'hostesses i d'un servei de catering.

Per a més informació:
serveis@cofb.net
Tel. 93 244 07 13