"La salut ens connecta", lema d'Infarma Barcelona 2019

30/10/2018
  • El Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de març al recinte Gran Via de Fira de Barcelona
  • Amb aquest lema es ressalta la importància de l’extensa xarxa de farmàcies que tenim actualment i que tenen com a nexe comú la voluntat de millorar la salut de les persones
  • A finals del mes de setembre, es va reunir per primera vegada el Comitè Científic per abordar, entre d’altres, el disseny i l’estructura del programa científic de la 31a edició

Barcelona, 30 d’octubre de 2018. “La salut ens connecta” ha estat el lema escollit per encapçalar la 31a edició d’Infarma Barcelona 2019, organitzada pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB), el Col·legi de Farmacèutics de Madrid (COFM) i Interalia, que enguany se celebrarà del 19 al 21 de març al recinte Gran Via de Fira Barcelona.

“Amb aquest lema hem volgut ressaltar la importància de l’extensa xarxa de farmàcies actual que té com a nexe comú la voluntat de millorar la salut de les persones”, va explicar Francisca Aranzana, vocal d’Oficina de Farmàcia del COFB i directora del Congrés.

“La salut connecta els farmacèutics amb tres grans protagonistes de l’escenari sanitari”

Així mateix, Aranzana també va exposar que “la salut connecta els farmacèutics amb tres grans protagonistes de l’escenari sanitari”. En primer lloc, “amb el propi col·lectiu farmacèutic, ja que sempre busquem oferir la nostra millor versió professional, que constantment s’actualitza i evoluciona per aportar valor a la societat”. En segon lloc, “amb la resta de professionals sanitaris; amb els quals els farmacèutics coordinem les nostres activitats per trobar solucions conjuntes als reptes presents i futurs, sempre amb la mirada posada en el pacient”. I, finalment, “amb les persones, a les quals volem oferir una atenció òptima, que es tradueixi en un increment de la seva qualitat de vida i del seu benestar i, alhora, en uns millors resultats de salut”.

A més, la directora del Congrés considera que “La salut ens connecta” reflecteix també “l’entorn tecnològic i més connectat que mai en què vol estar present la farmàcia”. “Les noves tecnologies i la innovació permeten fer arribar més lluny la tasca diària dels professionals farmacèutics i faciliten el treball en equip i en una mateixa direcció”, va apuntar.

Primera reunió del Comitè Científic
A finals del mes de setembre, el Comitè Científic del Congrés va celebrar la primera reunió. Entre altres temes, es va abordar el disseny i l’estructura del programa científic per continuar fent d’Infarma la cita idònia per intercanviar experiències, exposar les novetats del sector i recollir què es pot aportar a la societat des de la farmàcia.

Infarma amplia la superfície d'exposició
Infarma Barcelona 2019 ja ha cobert més del 90% de superfície d'exposició prevista, motiu pel qual s'ha decidit ampliar el seu espai. Gràcies al Saló de Medicaments i Parafarmàcia, les empreses del sector farmacèutic tindran l'oportunitat d'apropar-se, a través de la seva presència en estands, als milers de professionals que participaran en aquesta cita europea de la farmàcia.

Per a més informació:

Departament de Comunicació del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB)

Telèfon: 93 244 07 28 / 18

premsa@cofb.net

Web d’Infarma: http://infarma.es/