Primera reunió del Comitè Organitzador d'Infarma Barcelona 2019 per posar en marxa la 31a edició

27/06/2018
  • Aquesta cita europea de la farmàcia, organitzada conjuntament per COFB, COFM i Interalia, tindrà lloc els propers 19, 20 i 21 de març al recinte Gran Via de Fira Barcelona

Barcelona, 27 de juny de 2018.- El Comitè Organitzador d’Infarma Barcelona 2019 ja ha celebrat la primera reunió per posar en marxa la 31a edició, que tindrà lloc els propers 19, 20 i 21 de març al recinte Gran Via de Fira Barcelona.

Aquesta reunió, que va comptar amb l’assistència dels presidents dels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i Madrid (COFM), així com de membres d’ambdues institucions i d’Interalia, ha estat “el punt d’inici de la planificació del Congrés de 2019, per començar a establir l’estratègia a desenvolupar, aprofitant per analitzar l’edició celebrada aquest any”, explica Francisca Aranzana, directora del Congrés i vocal d’Oficina de Farmàcia del COF de Barcelona. Aranzana també destaca la utilitat d’aquesta anàlisi per tal de tenir clars “els aspectes a consolidar o els possibles camps de millora de la pròxima edició”.

Infarma, organitzat conjuntament per COFB, COFM i Interalia, és una de les principals trobades professionals del sector de la farmàcia comunitària a Europa. La passada edició, celebrada a Ifema (Madrid), va comptar amb la participació de 33.850 visitants professionals –dels quals 3.450 van ser congressistes-, 387 empreses del sector i prop de 1.000 marques.

Infarma Barcelona 2019 acollirà un any més el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, en el qual les empreses del sector farmacèutic tindran l'oportunitat d'apropar-se, a través de la seva presència en estands, als milers de professionals que participaran a aquesta cita europea de la farmàcia.

Per a més informació:

Departament de Comunicació del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB)

Telèfon: 93 244 07 28 / 18

premsa@cofb.net

Web d’Infarma: www.infarma.es