Infarma Madrid 2018 reunirà 387 empreses i 30.000 professionals a Ifema

08/03/2018
  •  El Congrés i Saló farmacèutic obrirà les seves portes el proper 13 de març en una edició que amplia la seva superfície a tres pavellons del recinte firal

El Congrés Europeu d'Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia obrirà les seves portes el proper 13 de març en el recinte firal d’Ifema. Durant tres dies, està previst que 387 laboratoris i empreses del sector farmacèutic, a més de 17.074 professionals a dia d'avui i 3.054 congressistes inscrits participin a Infarma Madrid 2018, el congrés i saló organitzat pels col•legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona i Interalia.

El president del Col•legi de Madrid, Luis González Díez, i la vicepresidenta del Col•legi de Barcelona, Núria Bosch Sagrera, han presentat avui a la premsa les principals xifres i novetats incloses en la propera edició d’Infarma. L'acte celebrat a la seu del COFM ha explicat també amb la participació del director general d’Interalia, Daniel Sarto.

El president del Comitè Organitzador de Infarma Madrid 2018, Luis González Díez, ha ressaltat “l'excel•lent clima de col•laboració” entre les dues corporacions farmacèutiques que ha permès convertir Infarma “en l'espai de debat de la farmàcia de referència en el sector i la cita que més valor aporta als professionals i empreses participants al congrés i saló”.

D’altra banda, Núria Bosch Sagrera també ha incidit en la importància de l'estreta coordinació entre els dos col·legis per aconseguir la projecció actual d’Infarma i ha assenyalat que es tracta d'una “trobada imprescindible per a una professió compromesa amb la formació i la seva millora constant, així com pel coneixement de les novetats que ofereix un sector tan dinàmic com el farmacèutic”.

“La fidelitat mostrada pels expositors, així com l'alt grau de participació empresarial i el nivell de satisfacció avalen un format de Congrés i Saló que s'ha consolidat després de l'organització conjunta d’Infarma per part dels col•legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona des de 2012”, ha afegit Daniel Sarto, director del Saló Infarma.

Programa científic i novetats

El programa científic del Congrés inclou tres eixos temàtics (Professional, Gestió i Tecnologia), que centraran els continguts de les 112 conferències i taules de debat professional programades que comptaran amb la participació de 194 ponents. La conferència inaugural serà a càrrec del seleccionador nacional de bàsquet, Sergio Scariolo.

Entre les novetats previstes en aquesta edició destaca el llançament d’ #InfarmaInnova, un espai creat dins del Congrés per recolzar l’emprenedoria dels farmacèutics i promoure la digitalització i la innovació a la farmàcia. Així mateix s'ha obert una nova àrea dedicada a ‘Iniciatives d'èxit’ que, a l'estil dels speaker’s corner londinencs servirà per presentar experiències assistencials i de gestió d'èxit a les farmàcies.

 

La pròpia organització firal serà també diferent, ja que l'espai disponible de la present edició s'amplia als pavellons 2, 4 i 6 de Fira de Madrid, fins a ocupar una superfície d'exposició de 35.000 metres quadrats. Cada pavelló de la fira es reservarà per a una finalitat concreta: congrés, productes i serveis.

El Congrés comptarà a més amb un escenari específic per Exponews, una aula dissenyada exclusivament per presentar les novetats dels laboratoris.

El Comitè Organitzador ha prioritzat l'enfocament professional i pràctic de la present edició d’ Infarma, que s'ha convertit en el referent del sector farmacèutic a Espanya i Europa, així com en l'espai idoni per presentar les novetats i promoure un networking efectiu d'un dels sectors més innovadors de l'economia.

Infarma ha merescut figurar en el rànquing de les deu fires professionals celebrades a Espanya que més valor aporten als seus professionals, segons el rànquing elaborat per l'Institut Coordenades de Gobernanza i Economia.

Més informació sobre el Congrés i Saló firal a www.infarma.es.

MÉS INFORMACIÓ
Departament de Comunicació del COFM: 91 406 84 69
Sala de Premsa del COFM: 91 474 55 84 i 629 56 90 74

Sobre Infarma Madrid 2018
Infarma és la Trobada Europea de Farmàcia que integra el Congrés Europeu d'Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia. Està organitzat pels col•legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona i Interalia.

Tota la informació sobre INFARMA Madrid 2018 a www.infarma.es.